Mä voin järkätä sulle potkut!

Vanhempi rouvashenkilö saapuu ravintolaan tukevassa kekkulissa.

A: 24 cl kuivaa valkoviiniä, eikä mitään talon viiniä sit eikä mitään Chardonnayta

M: Sori, mutta ei tänään

A: Mitä?

M: Niin että sen verran pohjia että jää tältä illalta viinit myymättä

A: Ai mulla vai? (Ei kun mulla idiootti)

M: Jep

A: Ai oikeesti? (Ei, se oli läppä. Etkö nää miten mua naurattaa)

M: Kyllä, ihan oikeesti. Joku toinen kerta uudestaan.

A: Mä haluan tavata omistajan, et sä voi noin tehdä

M: Omistaja ei ole nyt paikalla ja kyllä voin kieltäytyä myymästä jos sitä tarkoitat. Olkaa hyvä ja poistukaa.

A: Mä oon ollut ravintolassa töissä, mä oon kouluttanut ravintolahenkilökuntaa ja mä voisin vaikka ostaa tän paikan. Mä voin järkätä sulle potkut

M: Selvä. Ennen sitä kuitenkin käsken sua poistumaan, ovi on tuolla päin (osoitan ovea).

A: Saat nähdä että huomenna sulla ei ole enää työpaikkaa (Asiakas poistuu niskojaan nakellen)

– Suffeli –

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. Onerva sanoo:

    Meillä oli entisessä työpaikassa vakiona että ainakin kerran viikossa sai potkut asiakkaalta. Kun sitä oli pari vuotta kuunneltu niin aloimme sanomaan asiakkaalle ilahtuneesti hymyillen: ”Ihanko totta! ´Lupoaatko ettei mun tarvitse enää huomenna tulla tänne?” Sillä sai asiakkaan hiljaiseksi…

  2. Hästägaasi sanoo:

    Sanoo olleensa ravintolassa töissä ja kouluttaneensa henkilökuntaa eikä silti tajua ettei tarjota jos näkyy että on pohjia? Seuraavaksi tämä kyseinen nainen sanoo olevansa presidentti ja hallitsevansa Kiinan, Venäjän ja Yhdysvaltain taloutta. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *