Maksava aasiakas! TÄSSÄ näin!

Olen töissä pikaruokaketju x:ssä. Suht hiljainen aika päivästä menossa ja ei jonoja ollenkaan, yksi asiakas ennen ko. aasiakasta ja työkaveri pitää kassaa auki. Minä olen kyllä vieressä pakkaamassa toisen asiakkaan mukaan tulevia ruokia. Tästä aasiakas pillastuu oikein toden teolla.’

A:Aasi
M:Minä
T:Työkaveri

A:Minä olen odottanut jo ainakin 15 minuuttia palvelua!
M:?! olisitteko ystävällinen ja menisitte tuohon viereiselle kassalle, minulla on tässä toisen asiakkaan palvelu kesken :)) ( Aivan varmasti olet, olin vartti sitten itse kassalla ja en ole nähnyt ainakaan 10 minuuttiin asiakasta, jälkeenpäin todettiin videokuvasta että ko. herra oli odottanut vuoroaan KOKONAISET 4 minuuttia)

A: SINÄ tulet palvelemaan MINUA, MINÄ olen maksava asiakas (koska kaikki muut saavat meiltä ruokansa ilmaiseksi) TÄNNE SIELTÄ!! NYT HETI TÄNNE SIELTÄ!

(tässä vaiheessa työkaverini kassa oli tyhjä)

M: menkää tuohon viereiselle kassalle, minulla on tässä toisen asiakkaan palvelu kesken, tuossa aivan vieressänne on kassa avoinna.

A: MINÄ EN MENE MINNEKKÄÄN VIEREISELLE KASSALLE! P*SKAA PALVELUA. NYT TYTTÖ TÄNNE SIELTÄ HETI!!

T: Herra hyvä, tässä on kassa vapaana, mitäs teille saisi olla 🙂

A: HAISTA SINÄ *****! TYTTÖ NYT TÄNNE SIELTÄ!! JA HETI PAIKALLA KUN _MINÄ_ käsken!

M: Viereinen kassa palvelee teitä.

A: TÄNNE SIELTÄ! TÄNNE! *osoittelee itseään ja meuhkaa kuin heikkopäinen* MINÄ OLEN MAKSAVA ASIAKAS JA HALUAN PALVELUA! MAKSAVA ASIAKAS TÄSSÄ NÄIN!!!!

Katson työkaveriani aivan ihmeissäni ja jatkan tavaroiden mukaan pakkausta, kun saan pakattua menen antamaan ne asiakkaalle jolle kuuluivat. Tämä sai riehuvan miesaasin aivan pois tolaltaan, kyseessä oli iso mukaanpakkaus suurelle perheelle joten se vei hieman aikaa. Tämä mies aasi tuli siihen paikalle ja rupesi haukkumaan tätä naisasiakastani!

A : Meinasitko sinä IHRAPOSSU syödä nuo kaikki yksin. SEN OLET NÄKÖINENKIN

(tässä vaiheessa olisi tehnyt mieli huomauttaa että herra ei kyllä itse ole sieltä hoikimmasta päästä että pitää nyt läpensä kiinni vain)

Tässä kohtaa pyysin miesaasiakasta poistumaan joko itse tai vartijan avustamana. Sillä vaikka aasiakas onkin pitkään oikeassa niin rajansa kaikella. Minulle tuli kovin paha mieli tämän naisasiakkaan puolesta joten hyvittelin tätä tapahtunutta kahvilla ja jätskillä, jäin hetkeksi höpöttämään hänen kanssaan ja uhrasin taukoni siihen.

Seuraavana päivänä sain lukea asiakkaaspalautteesta kuinka ihana asiakaspalvelija olen, ja kuinka minun ystävällisyyteni pelasti tämän naisen päivän. Tätä naisasiakasta muistan lämmöllä ja hänestä onkin tullut vakioasiakas ja käy aamukahvinsa hakemassa joka arkiaamu meiltä.

Kiitos että teitä ihaniakin asiakkaita on<3

– Kamala ämmä –

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *