STT tavaratalon puhelinvaihteessa, päivää

Päivystin ison kaupungin keskustassa sijaitsevan tavaratalon asiakaspalvelupisteellä. Päivä oli kiireinen, puhelin soi, asiakkaita rahastettiin, vaihtoja ja palautuksia otettiin vastaan niska limassa.

Erehdyin vastaamaan puhelimeen:

-(Kaupan nimi), asiakaspalvelu.
-Hei, saako teiltä Suomen lippuja?
-valitettavasti ei saa….(en ehdi lopettaa)
-No VOI EI; miten niin ei?
-lippuja myydään valitettavasti ihan omissa myymälöissään (liput ovat arvokkaita ja niiden tulee olla virallisia mittasuhteiltaan jne).
– (asiakas pettyneenä ja turhautuneena kiljaisee) NO HYVÄNEN AIKA SENTÄÄN! MISTÄ MINÄ SITTEN SELLAISEN SAAN?!

(Olin sattumalta perheasioissa noutanut vastikään uuden isännänviirin lahjaksi isälleni, ja tiesin missä myymälä sijaitsee saman kaupungin alueella)

-Rouva hyvä, ajakaa [kaupunginosa] ja kääntykää liikenneympyrän 2. liittymästä sekä seuraavasta vasemmalle. Liike on välittömästi risteyksen jälkeen vasemmalla puolellanne.

– …kiitos. (klik)
– … Suomen Tietotoimistosta päivää… (jatkan töitä seuraavan asiakkaan kanssa).

– Ex-aspa –

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. jorma sanoo:

  mitä aasia tässä nyt oli o_O

 2. kissa koira sanoo:

  Hmm… mikäs tästä tyypistä teki aasin jos kysyi mistä niitä saa. Helposti sitä ajattelee että kaupassa työskentelevä sattuisi vaikka tuurilla tietämään lähikauppojen, jälleenmyyjien tms. valikoimia. Ja mistä tiedät että hän halusi juuri viiriä? Minulta kysellään monesti ihan koristelippuja ja niitähän nyt on ties missä superhöperpöpermarketeissa jos jonkinlaisia. Taisi olla vain huono päivä sinulla?

 3. Timon sanoo:

  Jäi myös vähän auki, että missä se aasi… Kyllä ihmiset kaikenlaista osaavat kysellä ja joskus sitä tosiaan käy tuuri että joku osaa vastata tiedusteluihin. Jee! 🙂

 4. Ex-aspa sanoo:

  En tiennyt, että asiakas halusi juuri viirin. Samassa liikkeessä josta noudin viirin, myydään myös lippuja. Ne kun ovat sitä samantyyppistä tavaraa, mitä lippusalkoihin vedetään.
  Aasi on tässä siinä, että huudetaan puhelimeen kuin viimeistä päivää. Olisiko tullut mieleen sanoa vaikka, että hei, ei sulla sattuis olemaan tietoa mistä ko. lippuja saa?
  Tämän lippukaupan sijaintitiedon olisin siis aasiakkaalle tarjonnut ihan automaattisesti, jos hän olisi alun alkaen antanut minun sanoa pahoittelevan kommenttini loppuun. Mutta ensin ei anna puhua loppuun ja sen jälkeen kiljuu puhelimeen tuskastuneena kun homma ei skulaa. Aasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *