Marinaa Itsepalvelukirpputorilla

Olen töissä itsepalvelukirppiksellä. Periaate siis sellainen, että pöytävuokraaja itse hinnoittelee tuotteet ja asettelee ne pöytäänsä. Mun tehtävänä on rahastaa, järjestellä paikkoja ja valvoa ettei varastella mitään. Pidän työstäni, mutta yksi asia minua nyppii.

Minä en päätä niiden tavaroiden hintoja, ja SILTI lähes päivittäin joku tulee kitisemään minulle, miten kallista jokin on. Kun vastaan, että valitettavasti vaikutusmahdollisuuteni pöytävuokraajien hinnoitteluun ovat aika olemattomat, enkä voi antaa omin päin alennuksia, minua aletaan solvata. Olen ollut klassisesti huo#a ja idiootti, mutta myös natsi ja ahne juutalainen 😀

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. Töissä täällä sanoo:

  Itse olen kodinelektroniikkakaupassa töissä myyjänä ja saan myös jatkuvasti kuulla miten hinnat on korkeita ja eikö saa alennusta. Valitettavasti olen vain myyjä eikä nappulat riitä muuttamaan hintoja jotka on ketjun puolesta määrätty. Sitten haistatellaan ja kaikkea mahdollista saa kuulla kun ei aasiakkaat saa hintaa alas. Joskus tekee mieli todeta että ”Köyhälle kaikki on kallista.”. Miksi pitää vaivautua ostoksille jos rahaa hankintaan ei ole? Nykyihmisiltä on säästämisen punainen lanka kadoksissa.

  • jepjou sanoo:

   Minä oon käsittäny, että elektroniikassa katteet on aika minimaalisia nykyään, että tuskin isot pomotkaan antais alennuksia.

 2. jepjou sanoo:

  Natsi ja juutalainen, oletpa osan saanu… Mutta joo, joillekin kirppari ja divari tuntuu olevan sama asia.

 3. Föglö sanoo:

  Ymmärrän ja en ymmärrä!
  Meillä päin ainakin on tapana, että jos kirppiksellä on vaikka lastenvaunut, tv, sohva, keräilykamaa tms kallista/isompaa, niin kirpparin työntekijälle voi jättää tarjouksen tuotteesta ja työntekijä soittaa myyjälle ja kysyy onnistuuko alennus. Minkään euron kipon tai paidan takia ei tietty lähdetä myyjälle soittelemaan.
  Itse kiinnitin yhden uuden kirpparin fb arvosteluissa huomiota siihem, että ihmiset valittivat kirpparin olevan huono, koska tavara on kallista?? Ymmärrän pöytävuokrasta narisemisen, mutta eipä se kirpputäti voi myyjien hinnoitteluihin kovin paljoa vaikuttaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *