Mielensäpahoittaja

Eräs äiti laittoi palautteen palvelusta toimitusjohtajalle. 23-vuotias tyttärensä oli tullut itkusilmin äitinsä luo, kun oli saanut niin huonoa palvelua vaatekaupassa.
Edelliselle asiakkaalle oli myyjä toivotellut hyvät pikkujoulut ja ollut ystävällinen kaikinpuolin. Tyttö oli tämän asiakkaan jälkeen laittanut huivin tiskille ja suivaantui kun hänelle ei puhuttu mitään. Varmasti oli tervehditty, emme osaa olla tervehtimättä, kun se on tullut tavaksi. Äiti kertoi, että lapsensa on sairaanhoidonopiskelija ja pukeutuu ja käyttäytyy hyvin, joten aivan hirveä loukkaus tämä huono palvelu oli.
Kaikessa pätee vanha sanonta niin kaiku vastaa kuin sinne huutaa. Olemme palvelukauppa ja edelliselle asiakkaalle myyjä oli myynyt pikkujouluihin asun ja hän oli muutenkin hyvin avoin tyyppi. Emme voi tiskillä kaikilta kysyä, onko pikkujoulut; jaa , no hyvää pikkujoulua!
Tämä sairaanhoidon opiskelija tulee kyllä vielä monta kertaa elämässään pelkästään työssään kokemaan vastoinkäymisiä, eikä äiti voi aina olla siloittamassa tietä aikuiselle tyttärelleen. Mitä meidän pullamössösukupolvesta oikein tuleekaan?

– creamer –

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. N-21v sanoo:

    ”…pullamössösukupolvesta…”

    Kyllä tässä saa taas hävetä omaa ikäluokkaansa… onneksi osa meistä on kuitenkin ihan fiksuja, normaaleja tyyppejä.

    • Anssi sanoo:

      *suurin osa. On esi-isät saaneet olla aikamoisia teräsmiehiä jokainen, jos tuo ”nykynuoriso”-väite pitäisi paikkansa – sitä ollaan meinaa toistettu dokumentoidun historian alusta saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *