Minä teen mitä haluan, minä olen a(a)siakas!

Noutopöydässä. Naishenkilöllä on lautasellaan jo muusia. Sitä täytetään pöytään lisää, jolloin nainen toteaa että hänpä ottaakin tuosta tuota uutta, kun se on kuumempaa – ja kippaa lautaseltaan muusit takaisin tarjoiluastiaan. Henkilökunta kommentoi että ei noin voi tehdä, sillä seuraava asiakas ei varmasti tuota muusia halua! Nainen siihen: Se on hänen asiansa! Minä olen asiakas, minä teen mitä haluan! …ei, vaan se on juurikin aasiakas joka sinä olet. Bon appetit vaan niille seuraaville.

Kirjoita kommentti

7 Kommenttia artikkelissa "Minä teen mitä haluan, minä olen a(a)siakas!"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Ei tuonne syömään
Vieras
Ei tuonne syömään

Tekö sitten oikeasti jätitte tuon muusin seuraaville asiakkaille? Oikea tapa toimia olisi ollut heittää tuo erä roskikseen! Paikalle olisi hyvin voinut kutsua poliisin ja esittää naista vastaan vaateen tuon hävikkiin menneen perunamuusin arvosta sekä sakkoja ilkivallasta.

mantarvi
Vieras

Jep, poishan tuo satsi pitää heittäänykyisten hygieniasäädösten mukaan. Tosin tuota ääliötä ei kyllä millään saa edesvastuuseen, liian kallista käydä oikeutta pottumuusista.

Mika
Vieras

Porttikielto toimii

foo
Vieras

Tuo ei ole kovin kilttiä muita asiakkaita kohtaan. Mutta hei, aasiakas varmaan kuvitteli olevansa ainoa asiakas jolla on väliä.

Päivi
Vieras

Miten se muusi pilaantui siinä puhtaalla lautasella?

Tuskin puhdasta
Vieras

Se lautanen ei välttämättä ollut tyhjä tuossa vaiheessa. Ja henkilö joka kippaa ruokia edestakaisin buffetissa vaikuttaa sellaiselta joka todennäköisesti kaivaa nenää, tekee muita primitiivisiä toimintoja ja rähmii sitä ruokaa lautasellaan ennen kippaamista takaisin.

Pasi
Vieras

miten? ei asiakkaan lautasella ollutta oikein enää voi myydäkään eli koko erä menee hävikkiin.

wpDiscuz