Minä teen mitä haluan, minä olen a(a)siakas!

Noutopöydässä. Naishenkilöllä on lautasellaan jo muusia. Sitä täytetään pöytään lisää, jolloin nainen toteaa että hänpä ottaakin tuosta tuota uutta, kun se on kuumempaa – ja kippaa lautaseltaan muusit takaisin tarjoiluastiaan. Henkilökunta kommentoi että ei noin voi tehdä, sillä seuraava asiakas ei varmasti tuota muusia halua! Nainen siihen: Se on hänen asiansa! Minä olen asiakas, minä teen mitä haluan! …ei, vaan se on juurikin aasiakas joka sinä olet. Bon appetit vaan niille seuraaville.

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. Ei tuonne syömään sanoo:

  Tekö sitten oikeasti jätitte tuon muusin seuraaville asiakkaille? Oikea tapa toimia olisi ollut heittää tuo erä roskikseen! Paikalle olisi hyvin voinut kutsua poliisin ja esittää naista vastaan vaateen tuon hävikkiin menneen perunamuusin arvosta sekä sakkoja ilkivallasta.

  • mantarvi sanoo:

   Jep, poishan tuo satsi pitää heittäänykyisten hygieniasäädösten mukaan. Tosin tuota ääliötä ei kyllä millään saa edesvastuuseen, liian kallista käydä oikeutta pottumuusista.

 2. foo sanoo:

  Tuo ei ole kovin kilttiä muita asiakkaita kohtaan. Mutta hei, aasiakas varmaan kuvitteli olevansa ainoa asiakas jolla on väliä.

 3. Päivi sanoo:

  Miten se muusi pilaantui siinä puhtaalla lautasella?

  • Tuskin puhdasta sanoo:

   Se lautanen ei välttämättä ollut tyhjä tuossa vaiheessa. Ja henkilö joka kippaa ruokia edestakaisin buffetissa vaikuttaa sellaiselta joka todennäköisesti kaivaa nenää, tekee muita primitiivisiä toimintoja ja rähmii sitä ruokaa lautasellaan ennen kippaamista takaisin.

  • Pasi sanoo:

   miten? ei asiakkaan lautasella ollutta oikein enää voi myydäkään eli koko erä menee hävikkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *