Mistä näitä riittää…

Tässä muutamia niin naurettavia tai muutenvaan idioottimaisuuden multihuipentumia (ja niitähän riittäis vaikka kirjasarjaksi asti).

– Tänään asiakas tulee kauppaan vähän yli 8 aamulla ja kävelee kassalle lonkeropäkkeineen. Sanon, että valitettavasti en voi myydä vielä, kun kello ei ole vielä yhdeksää. Tästä asiakas hölmistyi ja kyseli että miksi en. Kerroin, että nykyään on voimassa laki, jossa alkoholin myyntiaika on 9-21 kaupoissa (joka mielestäni jokaisen pitäisi jo muutenkin tiedostaa, etenkin kun asiakas oli n. 30-40-vuotias mies). Tähän mies sanoi että antaa tasarahan, lyö sitten kassaan kun kello on 9. Vastasin että ei käy, se on ihan sama asia lyönkö sen kassaan nyt vai 9, mutta silloin on lakia rikottu joka tapauksessa. Vastauksena sain selityksen ”mutta kun mulla on kiire”. Sanoin, että se on aivan sama kuinka kiire on, mutta lakia täällä ei todellakaan rikota, se on aivan sama sääntö jokaisella kaupalla Suomessa. Syyttävien katseiden jälkeen lisäsin vielä, että minä en näitä lakeja ole keksinyt, joten ole hyvä ja tule takaisin kun kello on 9. Asiakas marssi pihalle ja tuli takaisin kun kello oli 9… Olipa taas kiire. 🙂

Sitten nää perus, jokapäiväiset ”hauskat” vitsit ja lausahdukset:

– Se on sitten ilmainen, jos kone ei huoli. (Joo jep, hehheh…)
– *Maksettuaan* Voi mä unohdin pussin! (Se on voi voi, pussi maksaa 20 centtiä joka tapauksessa. Ja joo, joskus annoin sulle pussin ilmaiseksi, en joka kerta.)
– Oi menikö se tasan!? Tasan 10 euroa!?? (Joo, joskus käy näin…)
– Voi kun sulla on siellä paljon rahaa! (Niimpä, omaan taskuun nää meneekin.)
– Mulla jäi henkkarit autoon.. (Ok, no olehyvä ja hae ne.)
– Voi vitsit tuolla ulkona on kuuma/kylmä/tuulista/pimeää/valoista…! (Joo uskotaan, kun 50 ihmistä niin sanonut.)

…lisää taas kun jaksaa kirjoittaa. Kaikista noista huolimatta, kyllä mä silti työstäni tykkäänkin! 😀

– sussi –

25 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *