Mun bussi menee ihan just!

Vaikka meille kassatyöntekijöille onkin taottu takaraivoon metodi ”nopea ja joustava palvelu”, niin aina se ei ihan onnistu nappiin.

Näitä bussiin kiirehtijöitä kohtaa silloin tällöin. Nimenomaan niitä, jotka ilmaisevat jo kassalle tullessaan kovaan ääneen ja naama norsunv**ulla, että ”muuten pistäkin sitten tyttö vauhtia!”. Iskee kauhea paniikki saada asiakas äkkiä bussiin, koko ajan päässä takoo ”älä tee virheitä, älä tee virheitä…”. Mutta kuinkas ollakaan, tahdin kiristyessä äärimmilleen niitä virheitä yleensä tulee tehtyä. Oli se sitten näppäilyvirhe, alennusprosentin unohtaminen tai vaikka vaan itsestä riippumaton kassakoneen sekoilu, niin aina saat olla varma, että pian kuuluu ja kovaa! Pahinta on se, jos yhtä virhettä seuraakin toinen ja ehkä vielä kolmaskin. Siinä menikin jo pari seuraavaakin bussia sivu suun.

Eli antaa sen kassan tehdä työnsä ihan omassa tahdissaan, ilman turhia hoputteluita ja hiillostamista. Voi ehkä hyvällä tuurilla ehtiäkin oikeaan bussiin.

Kirjoita kommentti

5 Kommenttia artikkelissa "Mun bussi menee ihan just!"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Aapeli
Vieras

Jos kaupassa käyminen on muutamasta sekunnista kiinni – on jo myöhässä. Jättää sit käymättä kun ei ehdi sekä kauppaan että bussiin.

Asiakkaan kiire ei ole aspan kiire.

Laura
Vieras

Itsehän vedän tuotteet erittäin hitaasti kassan läpi jos joku kitisee, että on kiire ja pahimmassa tapauksessa pitäisi saada ostokset vaikka edellinen vielä pakkaisi omia ostoksia. Totean yleensä, että haluan edellisen asiakkaan saavan pakata ostoksensa rauhassa.

Vieras
Vieras

Haha, ite ainaki hidastan vaan tahtia jos tulee näitä komentelijoita. Jos ei sanois mitään, ni ihan oisin ihan yhtä nopee ku kaikille muillekki

Peikkaeikka
Vieras

No mut jos sanotaan “Nopeaa ja mukavaa on asiointi”, niin kyl sitä sillon toivois että suht nopeesti pääsis. Vaan ei. Kun toiset tekee saatana koko kuukauden veikkaukset ja muut ja joudut oottamaan vartin. PERKELE:

Triinu
Vieras

Joo parhaita on nää “mul on sit kiire, lääkäriaika on viien minsan päästä”, pitää purra hammasta etten kysy et hittoako siinä sitte teet??!

wpDiscuz