Naiset ja meikit

Lähdimme kaverieni kanssa viettämään lämmintä kesäiltaa terassille.
Kyseessä oleva baari on pieni ja vessoja käytössä vain kaksi, toinen naisille ja toinen miehille – eli asioilleen mahtuu vain yksi henkilö kerrallaan per WC. Noh, tietäähän sen että sille vessalle tulee itsekullakin käyttöä lonkeron ym nautiskelun jälkeen.
Suuntasin siis vessaa kohti ja totesin jonon olevan pitkä, hädintuskin mahduin terassin puolelta siälle asti. Laskin nopeasti edessäni olevan 11 naista jonossa + 1 vessassa oleva. 20min myöhemmin edessäni oli 10 naista + 1 vessassa oleva.
Jonosta kuului jatkuvaa valitusta, että mikä kestää jne ja kuitenkin jokainen jäi omalla vuorollaan kuhnailemaan. 30min jonotettuani henkilökunta kävi huomauttamassa, että meikkaamisen ja hiusten värkkäämisen voi hoitaa vessan ulkopuolella kun niitä vessoja ei tosiaan ole enempää. Tämä toki riemastutti näitä aasiakkaita ja henkilökunnalle vaan huudeltiin voisivat jotenkin nopeuttaa hommaa kun kestää niin kauan. Henkilökunnan vikahan se varmasti on, että sinne vessaan jäädään asumaan. Myös nämä kärkkäimmät valittajat viettivät vähintään 10min omalla vuorollaan. 40min jonotusta ja edessäni oli 8 naista.
Henkilökunta huomauttaa taas että olkaa ystävällisiä ja meikatkaa vessan ulkopuolella. 60min kohdalla edessäni on vielä 5 naista ja jono kulkee jo pihalla asti.
Jälleen sama huomautus henkilökunnalata, johon edessäni olevat naiset (ilmeisesti keskenään tuttuja) toteavat, että hehän meikkaavat siellä vessassa jos heitä sattuu huvittamaan, maksavia asiakkaita kun ovat. Seuraava nainen kuppaa vessassa 20min ja minä poistun jonosta kohti miesten vessaa. Edelläni oli kaksi miestä ja he päästivät jonon ohi kun molemmat olivat seuranneet sitä naisten jonon etenemisen puutetta.
Tästä sitten syntyi hirveä haloo naisten jonossa, johon henkilökunta totesi että jos se niin kovasti häiritsee, että joku ei jaksa seistä meikkijonossa niin älkää jääkö sinne vessaan asumaan 😀

– käpälä –

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. idea sanoo:

  Tähän olisi hyvä ja helppo ratkaisu: laitetaan vessan oveen aikalukko: se aukeaa automaattisesti 10 min kohdalla. Ei taatusti kukaan jää kuhnimaan.

  • Hölmo sellainen sanoo:

   Entä jos asiakkaalla on oikea hätä siellä. Joskus tarpeiden vääntämisessä voi mennä oma aikansa. Pöntöllä ei moni halua kupeksia mutta joskus sille vaan on tarvetta.
   Tosin voisivat laittaa vaikka huonomman valaistuksen tai jtn. ettei meikkaus onnistuisi siellä vessan puolella.

 2. naikkonen sanoo:

  Minen muuten ymmärrä sitä vessakuhkimista. En tajunnut sitä silloin kun olin teini, en silloin kun olin vähänp äälle parikymppinen enkä ymmärrä sitä vieläkään ja mittari paikuttaa nyt 30+. Puuterin voi lisätä vaikka pöydässä istuen, yleensä jokin pikkupeili siellä pussukassa kumminkin on. Tätä nykyä en paljoa jaksa edes illan aikana korjailla meikkiä, ei siinä kerkee ko on pitämässä hauskaa.

 3. Merilii sanoo:

  Kun kerran yli 30 min joutuu jonottaan, niin täytyyhän siitä vessasta ottaa sitten lopulta kaikki irti ja jäädä laskeskeleen antaumuksella kaakeleita ”koko rahan edestä” toiseksi puoleksi tuntia. Koska oma napa.

 4. Purkka sanoo:

  Keikka- ja festaritapahtumissa ei voi kun ihmetellä miten joku haluaa/kykenee lorvimaan siellä seinille roiskitussa ja kuvottavan hajuisessa bajamajassa sen 20 minuuttia jotain meikkiä korjaillen.

  Monesti kun sisävessoissa naisten vessan jono ulottuu kymmenen metriä wc-tilojen ulkopuolelle kävelen ihan pokkana jonon ohi ja kurkkaan ovesta sisään, missä yleensä näkyy 3-4 tyhjää vessakoppia ja hirveä ruuhka peilien ja lavuaarien edessä. Jonottajat eivät edes tiedä että osa vessoista on vapaana, kun peilien edessä seisoskelijat vievät kaiken tilan ja peittävät näkyvyyden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *