Ne vuoronumerot

Olen töissä isolla suomalaisella operaattorilla.

En voi millään ymmärtää ihmisten täydellistä aivottomuutta mitä tulee vuoronumerojärjestelmään.
Millä helvetillä ihmiset kuvittelevat, että he ovat oikeutettuja ”Pikkujutun” takia kävelemään 5 ihmisen varpaiden yli suoraan tiskille?
Tätä tapahtuu päivittäin useita kertoja. Sitten nämä aasit ovat monasti pöyristyneitä asiakaspalvelun laadusta jos heitä ei auta.

Samaan kastiin menee nämä idiootit jotka änkevät heti asiakaskohtaamisen jälkeen tiskille vuoronumero kourassa ja lyövät papereita ja laitteita tiskiin apua ulisten vaikka olisi vielä kirjattava kahteen järjestelmään edellisen asiakaskohtaamisen tiedot/sopimukset/mitälie.

Eihän esimerkiksi postissakaan ihmiset änge ilman vuoronumeroa tiskeille?

Tässä pieni ohje niille, joille on epäselvää miten vuoronumerojärjestelmä toimii.

1. Ota vuoronumero

2.
Odota, että kyseinen vuoronumerolapussa oleva numero tai luku huudetaan tai se ilmestyy valotaululle.

3.
Asioi

4.
Poistu.

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. Posti Pate sanoo:

  Postityöntekijänäkin voin samaistua tähän! Aasiakkaat ryntäävät kassalle heti kun näkevät sellaisen vapautuvan, vaikka niin pöytä kuin kädetkin olisivat kassatyöntekijällä täynnä tavaraa.

 2. Respan täti sanoo:

  Tuota se on hotellin respassakin. ”Mä vaan pikaisesti kysyisin..”. Ja se pikaisesti kysyminen saattaa olla reittiopastusta, vessan sijaintia, mitkä kaikki ravintolat alueella ovat auki, missä parkkipaikka, missä on se ja se paikka jne. Joten olen ottanut linjan, että en edes kiinnitä huomiota siihen sivussa tuhisevaan, kiireisen oloiseen henkilöön siinä tilanteessa, kun itsellä on asiakaspalvelutilanne kesken. Parhaimmillaan nämä ”mä vaan pikaisesti kysyin..”-tyypit yrittävät päästä juttusille kesken puhelun.

  Samoiten ihmiset voisivat pitää vähän hajurakoa siinä tiskillä majoituskorttia täyttävään tai maksutapahtumaa suorittavaan henkilöön, tarvi ihan siihen toisen asiakkaan kylkeen liimautua. Sulla ei ole mitään tarvetta yrittää kuikuilla, että kukas se tässä on ja missä asuu kun toinen täyttää majoituskorttia. Maksutapahtuman yhteydessä itse yritän aina vähän kääntää tuota korttimaksupäätettä pois vieressä kyttäävästä, että olisi edes vähän sitä yksityisyyttä.

  • jepjou sanoo:

   Vessan kysyminen nyt yleensä on pikasta, mutta yhtä pikasta olis vähä katella ympärille.

   • Respan täti sanoo:

    Sehän siinä onkin, kun et tiedä mikä se pikainen kysymys on, voi olla vessa tai voi olla että pitää kertoa mitkä ravintolat ovat auki ja mihin asti tai että miten pääsen autolla 50km päähän paikkaan X, joka pitää itselläkin ensin googlettaa. Meilläkin tuon vessan kyltti on kirjaimellisesti kahden metrin päässä respasta ja siitä viitisen metriä, niin on puoli metriä korkeat kirjaimet WC..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *