Olen kosmetologi, en taikuri

Työskentelen kosmetologina eräässä hoitolassa. Olen tehnyt tätä työtä noin 4 vuotta ja tässä muutama kommentti mitä on tullut kuultua sekä muuta ärsyttävää.

-”Miten sä viittit tehdä tällaista paskahommaa?” Asiakas, jolle tein jalkahoitoa.

-”Seksielämäni on parantunut huimasti sen jälkeen kun olen käynnyt sinulla brasilialaisessa!” Rouva, joka kävi minulla sokeroinnissa.

-Tätä kuulee usein, ”Tee joku hoito että kaikki mun rypyt/epäpuhtaudet/finnit/pigmenttiläsikät ym menee pois!” Sitten kun ehdotetaan vähän kalliimpaa/sarjahoitoa joka oikeasti toimisi niin eihän sitä olla sitten valmiita maksamaan niin paljon! Yleensä nämä asiakkaat käyvät muutenkin sen kerran 10 vuodessa kasvohoidossa tai hoitavat ihoaan muutenkin päin persettä (pesee tyyliin mäntysuovalla), ja odottaa että yhdellä hoitokerralla saadaan iho täydelliseksi. Dream on!

-”Miksi minulla on niin kuiva iho, pesen kyllä clerasililla enkä rasvaa ihoa koska siinä on finnejä, niin eihän se rasvaa tarvii.” Siinä tuli jo vastaus.

-”Mitä tuotteita suosittelisit minulle, siis ei näitä teidän myymiä kun ne on niin kalliita, vaan ihan tuolta marketista?” Kyllä, TIETENKIN suosittelen halpoja markettirasvoja sinulle! Et kyllä myöskään saa niillä samoja tuloksia aikaan, joten turha tulla jälkeenpäin marisemaan.

-”Sain silmätulehduksen/allergisen reaktion kun minulla oli teidän laittamat ripsienpidennykset, haluan rahani takaisin!” Sehän on meidän syy että olet sattunut jostain saamaan tulehduksen/allergian. Me emme edes koske missään vaiheessa silmääsi ja meillä on myös täysin puhtaat välineet käytössä. Ei kai ravintolassakaan rahoja anneta takaisin ateriasta jos nyt allergisoituisit esim. tomaatille.

Ja vielä ps. PLIIIIS tulkaa ajoissa varaamaanne aikaan! Meillä on yleensä todella tuikka aikataulu ja jos et tule ajoissa, on se aika pois omasta ajastasi, ei sauraavan asiakkaan! Ja turha sitten alkaa inisemään siitä kun hoito oli liian lyhyt tai ei ehdittykkään laittamaan niin tuuheita ripsiä kun halusit!

Tykkään kyllä todella paljon työstäni, ja yleensä asiakkaat ovat ihania!

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

 1. Marketti sanoo:

  ”…Kyllä, TIETENKIN suosittelen halpoja markettirasvoja sinulle! Et kyllä myöskään saa niillä samoja tuloksia aikaan…”

  Vastahan Lidlin muutaman euron Cien-rasva voitti kirkkaasti useat moninkertaisesti hinnoitellut merkkitökötit. Kosmetiikan parissa työskentelevä tuttu on myös joskus huvikseen vertaillut ns. merkkirasvojen ja markettitököttien INC-listoja, ja todennut että moni markettivoide on oikeasti sisällöltään laadukkaampaa kuin hurjan hintaiset merkkirasvat.

 2. Epsome sanoo:

  Onko huono asia jos asiakkaan seksielämä kerrotusti on parantunut käynnin jälkeen?
  Ammattilainen osaa perustella hoitonsa keston/hinnan.
  Millä perustelet ammattitaitosi jos asiakkaan pitää etukäteen tietää oikeat aineet ja niiden käytöt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *