Hupia huvipuistossa

Ihmiset tulevat yleensä huvipuistoon hyvällä mielin ja positiivisella asenteella. Nyt kun kerran on maksettu ~40e jokaisen milesin rannekkeesta, pidetään koko rahan edestä hauskaa. Mutta aina ei ole niin yksinkertaista.

Laiteet:
-”Meidän pikku-Urpu on ollut laivalla ja purjehtimassa meidän kanssa ihan kunnon aallokossa! Kyllä hän tuon laitteen kestää, vaikka on alamittainen!”
Laitteiden turvapuomit on tietyn mittaisille. Pikku-Urpu ei välttämättä pysy niissä kiinni. Veneissä on yleensä sopivat pelastusliivit.
-”No mut Sakari-Salla on vaan viis senttiä alle. Kai se ny pääsee ku on niin odottanu!?”
Ei. Edelliseen viitaten: se on turvallisuuskysymys. Jos raja on 140cm,135cm on liian vähän. Muuten siinä lukitsi että raja 135cm.
-”Ettekste voi tehdä mitään näille jonoille??”
Laite vetää tietyn verran ihmisiä kerrallaan ja ajo kestää tietyn verran. Sen lisäksi pitää varmistaa turvapuomit että olette turvassa. Sitä jonoa ei saa liikkumaan nopeammin. Ja itse olet yksi niistä, jotka jonotusaikaa pidentävät ihan vain tulemalla siihen.

Pelit:
-”Tää on huijausta!”
Mieto uudestaan. Jos olisi, JOKU kesätyöläinen olisi sen jo vuotanut uutisiin ja meiltä olisi jo maine mennyt. Sellaiset huomataan.
-”Etsä palvele täällä??”
Menit itse narunvetotiskin toiseen päähän, missä on kyltti ”Viereinen kassa”, koska olen nyt yksin tässä kahden vetokohdan pelissä ja tässä kohtaa missä olen, on jonoa. Ethän mene kaupassakaan kassalle, missä ei ole myyjää??
-”Pikku-Nauriina haluaa ton toisen palkinnon!”
Siinähän haluaa. Narunvetoon kuuluu idea siitä että sieltä tulee mitä tulee eikä sinulla ole valinnanmahdollisuutta. Se on PELI, eikä KAUPPA.
-”Joojoo, mä ymmärsin.”
Olen tässä syystä: minä neuvon pelissä. Ja et selvästi ymmärtänyt koska heittelit pallot aivan miten sattuu. Ai haluat valittaa jälkeen päin että et ymmärtänyt ja siksi palkinto kuuluu sinulle? Voi voi, minä kyllä kysyin että onko peli tuttu ja yritin selittää että mitä pitää tehdä. Et halunnut kuunnella koska ”Joojoo, mä ymmärsin”.

Tarinoita on vaikka kuinka lisääkin. Ehkä avaudun joskus uudestaan.
Mutta kuten sanottu: suurin osa asiakkaista on mukavia ja hyvällä tuulella. Tänne tullaan pitämään hauskaa sen yhden kerran kesässä.

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. jepjou sanoo:

    Hauskaa. Urpu on oikee nimi, mutta Nauriinoita ei ole. Saisinko porttikiellon teille, jos antaisin lapselleni nimen Nauriina?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *