Olin aasiakas :(

Täytyy tosiaan tunnustaa, että töppäsin tänään. Menin kauppaan, josta ostin mm. jäätelöä ja ranskalaisia perunoita. Ostin myös kortin ystävälleni, ja myyjä möi postimerkin kassalta. Menin sitten sivummalle kirjoittamaan sitä korttia. Ja ajatuksissani lätkäisin merkin vahingossa siihen korttiin, joten uusi merkki piti saada.

Oli vain se yksi kassa, johon minäkin sitten jonon jatkoksi. Siinä hitaasti etenevässä jonossa (odottavan aika on pitkä) alkoi hieman pelottaa, että miten käy pakasteiden, kun ainakin parikymmentä minuuttia olivat olleet jo lämpimässä. Aikani siinä tuskastelin, ja sitten jotenkin vain napsahti. Lähdin vauhdilla pois kaupasta, ja pahin oli se, että siinä mennessäni jotakuinkin näin ”Ei helvetissä täällä jaksa koko päivää odottaa”.

Jo kotimatkalla alkoi suunnattomasti harmittaa tuo täysin typerä purkaus. Kävin viemässä ostokset kotiin, löysin kotoa postimerkin, ja samalla kun vein kortin postilaatikkoon käväisin myös pyytämässa myyjältä anteeksi. Myyjä oli hivenen häkeltynyt, eikä itse asiassa tuntunut edes muistavan koko tapausta.

Itselläni on vieläkin hieman paha olo tapahtuneesta, sillä normaalisti en tosiaankaan käyttäydy noin. Puolustukseksini voin kuitenkin kertoa, että en ole nukkunut sekunttiakaan viime yönä. Vaikka epäasiallista käytöstä on kyllä turha puolustella. Saapi nähdä, milloin kehtaan seuraavan kerran mennä ko. kauppaan.

– Tanjuska123 –

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. memmu sanoo:

  Annettakoon anteeksi aasimaisuutesi 🙂

 2. jee sanoo:

  Hakeudu hoitoon.

  • Onsvaltti sanoo:

   käytöstavat hyvä ihminen, vaikka se netti onkin jännä paikka veetuilla anonyyminä. kohtele muita kuin haluat itseäsi kohdeltavan.<3

 3. perkule sanoo:

  Turhaan podet tapahtumaa, se oli niin pientä että en yhtään ihmettelekään ettei myyjä sinua muistanut.

 4. Elle sanoo:

  Ei hätiä, näitä sattuu! Hyvin teit kyllä siinä, että pyysit anteeksi, vaikka tosiaan myyjä ei muistanutkaan koko tapahtumaa. Kyl se sit olis harmittanut vielä enemmän, jos ne jäätelöt olis sulaneet. Itsekin joskus on tehnyt mieli heittäytyä aasiksi, mutta sit muistan, että olen itsekin aspa ja rauhoitun heti. Ei ole aspojen vika, jos mun päivä on ollut huono.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *