Öljyn tarpeessa – Mitä öljyä autoon?

Naisasiakas tuli huoltoasemallemme ja oli moottoriöljyn tarpeessa. Sitähän meiltä löytyy ja jännä juttu niiden tunteminen ainakin semisti kuuluu ihan toimenkuvaan. Naisella oli jopa mukana vanha öljykanisteri, joten helppohan sitä on mennä mukana hyllylle ja antaa samanlainen tonkka tassuun, mutta..

Asiakas: Hei, minulta loppui tämä öljy kesken *heiluttaa tyhjää kanisteria*
Minä: No niin, kyllä meilt….
Asiakas: Niin, että olisiko teillä jotain miestä paikalla, että saisi täydennystä?
Minä: Tällä hetkellä ei kyllä ole, mutta jos mennään tuonne hyl…
Asiakas: No harmi, nyt en kyllä tarvitsisi, mutta hyvähän se on olla varalla aina autossa.
Minä: Niinhän se on, että jos mennään tuonne autotarvikeosastolle, niin haetaan sieltä sopivaa 🙂
Asiakas: Voi että, kun minä en näistä tiedä niin en uskalla ostaa, jos teillä ei ketään miestäkään ole!
Minä (tässä vaiheessa jo hieman aliarvioituna): Kyllä minäkin ihan osaan sieltä sopivan löytää, että jos mentäisiin tuonne osastolle, niin…
Asiakas: En minä kyllä, kun ei teillä sitä miesmyyjääkään ole, pitäisi kyllä olla, tälläisiä onnettomia naisia varten. Heippa!
Minä: ???

– snadius –

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. LL sanoo:

    tarpeessa on ollut,eikä välttämättä moottoriöljyn

  2. Anssi sanoo:

    Joopa… Kokemukseni mukaan pahimpia naisten alistajia ovat juuri tuontyyppiset naiset itse. ”Voi kun en osaa koska minulla ei ole kiveksiä.”

  3. Memmau sanoo:

    Nää on parhaimpia ikinä. Itse autoalan käyneenä autonaisena monesti saan kuulla siitä että naiset ei tiedä ikinä mitään. Muutama miesasiakas on tullut kysymään miesmyyjää, vastaan että tällähetkellä ei ole mutta osaan kyllä auttaa, parhaimmillaan tästäkin asiasta olen asiakkaan kanssa vääntänyt 20minuuttia, hän väittää että naiset ei voi tietää autoista mitään, tokaisen tietoisesti hieman töykeästi että olen tällähetkellä ainut työntekijä joka näistä ymmärtää, jopa enemmän kun meidän miehet ja olen kyllä käynyt autopuolen ja ollut niissä hommissa töissä että kyllä osaan auttaa pölykapseleiden tms valitsemisessa. Monesti miehet jäävät tuppisuina naama punasena änkyttämään kun tyrkkäät heidän haluaman tuotteen käteen, kerrot hinnan ja toiminnan ja lähdet pois toivottaen hyvät päivänjatkot. Koomistahan on, että työpaikassani on 3miestä töissä ja vain yksi miehistä sattuu tietämään työkaluista ja autohommista enemmän kuin minä, eli tiedän enemmän ”miesten jutuista” kuin miesmyyjämme.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *