Oudoimmat asiakkaat käy maanantaisin.

Olen työskennellyt jos jonkinmoisessa anniskeluravintolassa mutta yksi niistä oli kyllä ylitse muiden, sillä jostain syystä siellä kävi maanantaisin kaikista oudoimmat asiakkaat. Tässä tarina ehkä oudoimmasta maanantaista ikinä.

Keskustelu sen maailman oudoimman asiakkaan kanssa…:

Asiakas (mies): Mitä sä oot mieltä, millane tukka mulle sopis?
Mä: No en mä tiedä, mikä vika tossa on?
Asiakas: Mä oon aina ollu lyhyt tukkanen. Ei sulla ketää kivaa tyttökaveria ois pyytää tänne leikkaa mun tukkaa?
Mä: No ei just nyt taida tällee maanantai illal yheksän aikaan ketää haluta tulla…
Asiakas: Ei niinku ketään vai?
Mä: No ei.
Asiakas: Missä mä sit voisin käydä, enkä tarkota et just nyt sit tarveis. Oisko sul joku, jos mä jätän tähä jotai tietojani?
Mä: En mä kyl usko, jos meet vaikka huomenna iha parturiin? Vaikka amikseen, se on ainaki halpa?
Asiakas: Leikkaaks ne siellä jos sinne menee? Onks se sin samas mis toi sairaanhoito-opisto on?
Mä: No tota ei oo, se on ihan toisella puolella kaupunkia.
Asiakas: Tää letti vaan tartteis leikata ku se on jo ainaki tersk**n asti. Eiku siis pers****kään, mä sekotan ne aina.

Mun ajatukset: ??? sepä kiva…

MENEE HETKI AIKAA KU OON KONEELLA LAITTAA BIISEJÄ. ASIAKAS LÄHESTYY, MELKEIN SAATUAAN JO TURPAANSA TOISELTA ASIAKKAALTA JONKA HEITIN ULOS…

Mä: Haluuk sä lisää juotavaa?
Asiakas: En, ku keskustella sohvakankaista.
Mä: Aha… No mä en kyl välttämät halua.
Asiakas: Okei, no ei se mitää.

MENEE HETKI TAAS…

Asiakas: Mites jos siihe sohvaan laittas jonku sellasen paksumman kankaan?
Mä: Nii…

(Mun ajatus: VOI LUOJA!)

SEURAAVAT 15 MINUUTTIA SE PAASAA SIITÄ MITEN MIEHET JUOKSEE KU NAISET KÄSKEE, JA KYSYY MULTA VIELÄ ET JUOKSENK MÄ MIESTEN PERÄSSÄ PITKIN KAUPUNKIA? KU NUORET NAISET ILMEISESTI SIIS TEKEE NÄIN… JOSTA JUTTU JATKUU SIIHEN ET 2-VUOTIAAT TYTÖT ON TOSI HUUMORINTAJUSIA, VATSA KIPPURASSA SAA KUULEMMA NIITTEN JUTTUJA NAURAA.

Asiakas: Siis voi v***u, mitä pas**a tääki on?! (Kysymyksessä siis Uniklubin versio Leevien ”Koko talvi kesämökillä” biisistä)
Mä: Mun mielest tää on kyl ihan hyvä.
Asiakas: Miks ei kukaa voi tehdä mitää omaa? Pelkkii covereita vaan, tekisivät ite eikä kopiois muita!
Mä: Nii, Uniklubilla on kyllä ihan omista biiseistä johtuva ura jo ollu ennen tätä.
Asiakas: Nii varmaa, joku yks ehkä.

KAIKEN NÄKÖSEN KESKUSTELUN JÄLKEEN SE PUHUU TOISEN ASIAKKAAN KANSSA MAALÄMPÖPUMPUISTA JA NIITÄ VARTEN PORATTAVISTA REI’ISTÄ. TÄSSÄ VÄLISSÄ SE ON KYSYNY MULTA ONKS MULLA MOPOO MYYTÄVÄNÄ, MAHTAISKO SEN TYTTÖYSTÄVÄ TULLA TÄNNE JOS SE SANOIS OLEVANSA PULASSA JA SANOMAAN ZZ TOPIN BIISISSÄ OLEVAN KITARARIFFIN AIKANA ET TOSI KIVA KU NÄÄ KÄYTTÄÄ NÄITÄ KONEITA. LISÄKSI HÄN KERTOO AMMATTINSA OLEVAN RAKENNUSSIIVOJA, JONKA LISÄKSI HÄN TEKEE MYÖS TÖITÄ. KUN TONEN ASIAKAS SANOO PORAAVANSA MAALÄMPÖPUMPPUJA VARTEN REIKIÄ, NI TÄÄ TUKKA-, JA VARMAA MYÖS JONKU TASOISTEN NAISONGELMIEN, KANSSA PAINISKELEVA TYYPPI KYSYY ET TULEEK SIELT SIT LÄMPÖÄ… HÄN ON MYÖS KATKOLLA JA KÄY TÄÄLLÄ MÖKILLÄ OLLESSAAN KIRJASTOSSA. HÄN MYÖS LAIVALLA OLLESSAAN ON YKSIN NELJÄN HENGEN HYTISSÄ JA NUKKUU JA HIKOILEE JOKA SÄNGYSSÄ, SIIS KAIKISSA NIISSÄ NELJÄSSÄ KU ON NII KIVA MENNÄ AINA PUHTAISIIN LAKANOIHIN.

MIHIN IHMISET TARVII HUONOJA KOMEDIOITA KU NE VOIS MENNÄ BAARIINKI TÖIHIN? 😀

P.S. LEPAKKO NIMISESSÄ DRINKISSÄ VOIS KUULEMMA OLLA VAIK SALMARII JA ÖLJYY NI SE EROTTUIS SIT SILLEE KIVASTI.

(Mahtais maistuu hyvälle…)

Eikä tässä vielä kaikki:
Nii, tän asiakkaan mummo on ilmeisesti ollu sairaalan tms apteekkari ja antanu tän tyypin äidille sillon ku se äiti oli viel koululainen, ja sen kavereille myös, nappeja. Sujuu kuulemma läksyjen lukeminen niitten nappien kans vähä sutjakammin. Liekö totta mutta herää taas kysymys ko asiakkaan mielenterveydestä, tai lähinnä siitä miten paljon sen nupissa heittää kun moista kertoo.

Mä luulen et tää yksilö ois tarvinnu vuoren onkalon, pelkkä sama kivenkolo mistä näitä yleensä sikiää ei ois riittäny…

Samana, jopa maanantaiksi outona iltana, eräs toinen asiakas: Ootko noista horoskoopeista ollu kiinnostunu? Olen niitä mielenkiinnolla tutkinu, kato maailmanloppu tulee muttei viel ihan vuonna 2012 vaan vast sillon loppuvuodesta.

Tässä me kuitenkin porskutetaan mennä, vuonna 2013.

Ja piste i:n päälle sinä iltana:
Toiselle asiakkaalle luettelen kaikki röökit mitä meillä on, joidenka joukossa EI OLE punasta lämäriä, ei L&M:ää ollenkaan, ni mitäköhä se asiakas sit sanoo? ”yks punanen äläm”… Rööki-miehelle ei kelvannu punane bonus, aiheuttaa kuulemma nii hitosti yskää. Vihree kentti käy mut täytyy kattoo sit niit nikotiinei ku hän on noit grammoi seurannu….

Jepulis.

-Entinen kyyppari –

Jaa tämä tarina:

11 kommenttia

 1. Asd sanoo:

  Ihan hauska tarina, mutta tuo kirjoitusasu sai silmät vuotamaan verta. ;_;

 2. siismitä sanoo:

  Siis aivan järkyttävää, kuinka tämän kirjoittanut ei osaa kirjoittaa! Tuntuu, että tän sivuston suurin osa kirjoittajista ovat aivan yhtä sivistymättömiä kuin aasiakkaat 😀

 3. Katri Ritoniemi sanoo:

  No tämänkaltaiset kirjoittajat ovatkin lähiöpub-tyylisissä paikoissa töissä, niihin nyt pääse kunhan on anniskelupassi+hygieniakortti. Ammattitaitoa ei vaadita.

  • Late sanoo:

   Eiköhän niitä ammattitaidottomia löydy ihan jokaisen ammattikunnan edustajista, sillä ei ole kirjoitusasun kanssa tekemistä. Olen ollut vuosia lähiöpubeissa ja muissa anniskelupaikoissa töissä ja siltikin pidän itseäni sivistyneenä sekä ammattitaitoisena ihmisenä. Joo, on hieman epäselvä teksti mutta eiköhän noinkin viisaat ihmiset osaa lukea tuon. Ja hei, aina voi siirtyä seuraavaan juttuun 🙂

 4. marsupilami sanoo:

  Upee asiakas! Taitaa sarkasmin. Mä alan käyttää tota comebäkkiä ”eiku sohvakankaista haluisin puhua” jos baarimikko kysyy että juotavaako haluan.

 5. kakkakikkare sanoo:

  Ei vaan pystynyt lukemaan tätä tekstiä!!

 6. Late sanoo:

  Palasi hyvin elävästi mieleeni ne monet vuodet baaritiskin takana 😀

 7. Kirjoittaja itse sanoo:

  Olen kovin pahoillani, koska joidenkin lukijoiden mieltä on syvästi järkyttänyt puhekielellä kirjoitettu tekstini. Syynä tähän auttamattoman huonoon tekstin laatuun ja kirjoitusasuun on se, että olen tapauksesta kirjoittanut sen joskus sattuessa viestin muodossa ystävälleni eräässä sosiaalisessa mediassa, josta tyydyin tekstin vain kopioimaan tänne copy paste -toiminnolla. Kirjoitukseni on kuitenkin melko pitkä, minkä tekin rakkaat aasiakas.net:n lukijat olette varmasti havainneet. Anteeksi vielä tuhannesti siitä, että olette kärsien joutuneet tekstiäni lukemaan.

  P.S. Tiedoksi lukijoille: olen työskennellyt muuallakin kuin mainituissa lähiöpubeissa, mm. ravintolapäällikön työtehtävissä. Ymmärtääkseni siihenkin asemaan päästäkseen on jotain osattava (?).

  P.P.S. Kiitos Late 😀

 8. Jesus is Lord sanoo:

  Tää teksti oli oikeasti hauska ja viihdyttävä 🙂 Kiitos ja siunausta !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *