Ovella kuultua

Ovihommia tässä jo jonkin verta tullut tehtyä muiden töiden ohella, joten pari juttua huomannut tälläisestä normisuomalaisesta.

– Alkoholi ei sovi suomalaisille ihmisille. Mikä perkele siinä on että kun otetaan sitä pönttöä niin tulee jatkuva tarve perseillä, huudella vieraisiin pöytiin ja tapella jokaisen kanssa joka sivusilmällä katsoo naistasi. Opettele käyttäytymään, pidä omat mielipiteet itselläsi ja hanki nainen jonka perässä ei tarvitse jatkuvasti juosta ”ettei se vaan petä!”

– Järkkärit eivät ole ole paikalla yksinkertaisena tarkoituksenaan pilata iltaasi ja hauskanpitoasi. Olemme siellä turvataksemme asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuutta. Mutta jos perseilet voit olla satavarma, että tulee sanomista. Ja siinä vaiheessa on ihan turha alkaa enää sanomaan vastaan jos jotain on päätetty.

– Juomia ei saa viedä röökin ajaksi ulos jos terassi on kiinni. Osta nuuskaa tai ole se 2min ilman juotavaa.

– Jos olet sattunut alottelemaan kaverin luona lavallisella kaljaa ja Leijona-pullolla, voit olla satavarma, ettet tule pääsemään mihinkään ravitsemusliikkeeseen vaikka sun kaikki kaverit oliskin siellä.

– Jos sua käsketään poistumaan, niin silloin poistut. Siihen on syy miksi joku poistetaan ravintolasta, ei se pelkällä pärstäkertoimella mene.

– Jos tuntuu siltä, että on kohdeltu väärin, soita poliisille. Siihen on jokaisella Suomen kansalaisella oikeus. Mutta jopa poliisikin suodattaa tehtäviään, joten 3 promillen humalassa ilmoitettu ”toi pölli mun kaljan ilman syytä” kun järkkäri vienyt oluen pois sammumiskuntoiselta asiakkaalta sulkemisaikana.

– Jokainen on poistotilanteessa omistajan poika/kaveri/serkku/kaiman veljen koirankusettaja.

– Se v*tun spede –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *