Pakettien vaikeus

Pakettien luovuttaminen sitten on vain vaikeata, saapumisilmoituksessa jo lukee, että lähetystunnus ja henkilöllisyystodistus mukaan.

Asiakas: Paketti Matti Meikäläisen nimellä.

Myyjä: Saisinko lähetystunnuksen?

A: Ei mulle mitään sellaista ole tullut, ennenkin olen pelkällä nimellä saanut pakettini!

Pelkällä nimelläpä hyvinkin, koskaan ei ole kuulemma henkkareita tai tunnuksia kyselty. Koskaan näissä ilmoituksissa ei myöskään lue mitään lähetystunnuksia tai käskyjä ottaa sitä edes mukaan. Henkkareitakaan ei koskaan tarvitse.

Ja usein näin onkin, että paketin on joku toinen piste antanut ilman lähetystunnusta tai jopa ilman henkkareita. Ja sitten me, ketkä noudatamme ohjeita olemme pahoja ihmisiä, koska teemme niin kuin ohjeet meitä käskee. Miksi meillä on nämä ohjeet, kun niitä ei totella? Voimmehan kohta alkaa antaa paketteja jokaiselle asiakkaalle, tarkistamatta onko paketti edes hänelle.

T: tää alkaa ottaa päähän

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. Nakke sanoo:

  Minäkin haen aina lähikaupan postitiskiltä vaimon tilaamat paketit ilman mitään lippulappuja, henkkareita tai numeroita. Aina ne ovat sieltä nimellä löytyneet. Ymmärtäisin kyllä jos joku uusi työntekijä tai harjoittelija niitä kyselis.

  • Aapeli sanoo:

   Kerrotkos vaimosi nimen ja kaupan, niin kipaisen äkkiä hakemassa mitä vaimosi nyt tilasikaan viimeksi? Kun ei sen kummemmin tunnu häiritsevän että sattumanvaraisen nimen ilmoittamalla saa toisen omaisuutta haltuunsa.

   • Haha sanoo:

    Nakke trollailee, elä siitä piittaa 😂

    Mutta oma vakiovastaukseni esim. henkkarikitisijöille on se, että ei ole niiden kysyminen henkilökohtaista epäilyä vaan annettu sääntö siksi, että nettiaikana toisen nimillä tilailu on helpompaa ja yleisempää kuin ennen, eli syytä asiasta vain niitä epärehellisiä.

    Ja ihan samat henkilöllisyydentodistamiskäytännöt ovat ainakin omalla kohdalla olleet jokaisella eri kuljetusfirmalla, jonka kautta tilaamiani tavaroita on kulkenut. Eivät toki mitkään keinot ole pomminvarmoja, rikollinen kyllä keksii keinonsa, mutta jos nyt on edes jotain tietoa ylhäällä, niin onpa poliisilla edes jotain mistä lähteä liikkeelle, jos onkin tapaus, jossa on tilattu tavaraa toisen nimissä.

  • Tero sanoo:

   Naken kannattaisi joskus käydä oman kylän ulkopuolella. Tai äläpä käykkään, tuollaiset minä-minä sankarit saavat aikaan vaan jonoja ja myötähäpeää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *