Partakone huoltoon

Olinpa tuossa jokunen tovi sitten kodinelektroniikkaliikkeessä asiakaspalvelu- ja takuuhuoltopisteessä töissä.

Noita kultaisia aikoja muistellessa muutama niin ihana tapauskin pääsi jäämään mieleen.

Tulipa sitten tiskille eräänä kauniina ja jälleen kerran aurinkoisena (ja sitä aurinkoahan ei tietty kesällä muualta kuin ikkunoista nähty) pisteellemme hieman ‘huono soomi’ puhuva tummempihipiäinen mies. Kaveri latasi tiskiin partakoneen ja alkoi mongertamaan ettei kuulemma leikkaa tarpeeksi. Hetken pällisteltyäni konetta ja takuutodistusta, totesin, että kyllä näin uuden (alta kuukauden) pitäisi leikata ja kaverin naamataulusta päätellen olikin leikannut.

Siinä sitten enempi ihmettelemättä päätin uhrata firman puolesta muutaman karvan verran sormestani ja testasin kuinka pelaa. No kyllähän se p*rkele leikkasi ja mainosti meni etusormesta ne vaaleat haituvat.

Siitä sitten takaisin kone asiakkaalle ja toteamaan, että tämähän toimii aivan mainiosti. Eipä kuulemma toiminut ja väitti kovasti etten tarkistanut kunnolla. Noh, kone osiin ja terät esille ja kunnon syynäyksellä kaikki oli paikallaan ja tehoja löytyi ja terät pyörivät. Kone kasaan ja kysyvällä ilmeellä asiakkaalta tivaamaan tietoa, että mihin pirun partaan konetta on käytetty, kun kerta ei leikkele.

Asiakas nojaa hieman eteenpäin ja toteaa täydellisellä pokerinaamalla, että ei kuulemma ajele häpykarvoja pois…

Kone lattialle tuhannen päreiksi ja allekirjoittanut varastoon harrastamaan ”hiljaista” avautumista.

Ja näitä urpoja tuli sitten jatkossakin vastaan ties minkälaisten vempeleiden kera.

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. jokuvaan sanoo:

    Jaa tämä on löytänyt tännekin. Tämä kiertää eri versioina netissä. Yleensä kyseessä on kuitenkin kodinkoneliikkeen myyjä jolle tämä reklamaatio osuu kohdalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *