Mököttävä pikaruokailija

Hampurilaisravintolan tiskillä sattuu ja tapahtuu, etenkin ruuhka-aikana. Kävipä tässä kerran ryhmä oikein kolmen sukupolven voimin. Ilmeisesti äiti (n. 60 v), tytär (n. 30 v) ja tyttärentytär (n. 10 v) saapuivat ruokailemaan kahden neliön tupaten täynnä olevaan ravintolaamme. Tyttären tilatessa äiti päätti mököttää ja tytär joutui utelemaan äidin ruokailumieltymystä moneen otteeseen, ja äidin vastaus oli niskojen nakkelua ja mutinaa. Lopulta puoliksi arvuuttelemalla saatiin selville minkä hampurilaisen äitikulta nyt haluaa ja juomat ja ranskalaistilannekin selvitettiin. Kun sitten aloin latomaan tavaraa tarjottimelle, äiti nappasi ensimmäiset ranskalaiset tarjottimineen juuri kun olin tuomassa seuraavia samalle tarjottimelle, mulkaisee tytärtään, sitten minua ja huutaa kovaan ääneen ”… ja tällaista suoraan sanottuna P*SKAA TÄÄLLÄ VAAN MYYDÄÄN!!”. No, en minäkään niistä perunoista niin perusta, mutta hyvin näytti kuitenkin rouvalle kelpaavan. Tuli vain kommentti niin yllättäen, että oli naurunpyrskähdyksessä pidättelemistä. Tytär lapsineen jäi vielä tiskille vaivaantuneena odottelemaan loppuja ranskalaisia ja juomia… Ihanaa käytöstä aikaihmiseltä!

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. Hästägaasi sanoo:

  10, 30 ja 60? Eikös käytöstapojen pitäisi kulkea vastakkaiseen suuntaan? Ja yllättävää myös se ettei ”pa*** ole valunut alaspäin”, ainakaan vielä.

  • L.A sanoo:

   En usko, että valuu, kun kerran osasivat hävetä muorin käytöstä.

 2. Kjhg sanoo:

  Tuollaiseen käytökseen saattaa olla ihan syy, esim. muistisairaudet saattavat oireilla törkeyksien huuteluna.

  • L.A sanoo:

   Ai? Miksi tytär otti mukaan eikä pyydellyt anteeksi ja selittänyt, esim. ”äidillä on dementian takia vaikeuksia muistaa käytöstapoja”

 3. Andres sanoo:

  EIhän tuollaista käytöstä tarvi kenenkään sietää. Jos minun työpaikalleni tulisi joku arvostelemaan kovaäänisesti myymiämme tuotteita ”paskaksi”, lähtisi kyllä lujaa pihalle ilman ostoksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *