Paskat housussa kauppaan

Työskentelin opiskeluaikana ruokakaupassa hieman huonommalla asuinalueella ja tuona aikana tuli nähtyä ja koettua koko elämänkirjo. Eräs tapaus syöpyi mieleeni niin, että edelleen sitä ajatellessa inhonväreet nousevat pintaan.

Olin hevi-osastolla täyttämässä hyllyjä ja keski-ikäinen nainen hoipertelee sisään. Nainen näyttää olevan liikenteessä eilisen yön jäljiltä ja hänen lähestyessä sieraimiini tulvahtaa ulosteen haju.

Nainen kysyy minulta: ”Missä teillä on vessa?”

Pahoittelen ja sanon, ettei meillä ole asiakasvessoja. Nainen jää hämilleen hetkeksi seisomaan, työntää kätensä housuihinsa takapuolen puolelle ja kaivaa hetken. Sitten hän ottaa kätensä housuista ja huomaan kädessä kikkareen kakkaa. Nainen katsoo kättään, nuuhkaisee sitä ja toteaa ”Joo, paskaa”.

Siinä vaiheessa en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa..

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. En haluaisi muistaa sanoo:

  Edellisessä työpaikassani keski-ikäinen naisasiakas paskansi seinille ja lattioille. Emme saaneet koskaan tietää, kuinka se oli onnistunut. Piti laittaa vessan oveen lappu ”epäkunnossa”. Sääliksi kävi siivoojaa seuraavana päivänä.

  • Suvi sanoo:

   Ei sitten tullut mieleen vaikka kutsua ekstrasiivousta heti? Tuore paska on vielä suhteellisen helppo siivota, mutta jos se yön yli ehtii kovettua… toivottavasti edes ilmoitatte tälläisissä tapauksissa siivousfirmalle etukäteen, että osaavat varata enenmän aikaa. T:siivooja, joka on kyllästynyt asiakaskohteiden henkilökunnan välinpitämättömyyteen

   • En haluaisi muistaa sanoo:

    Siellä oli töissä vain yksi siivooja, joka työskenteli arkisin ja tämä sattui lauantaina. Ei, esimiehet eivät tilanneet siivousta, sillä siinä puljussa ei mihinkään ylimääräiseen rahaa laitettu.

 2. Jvj sanoo:

  Eikös tuo ole ihan normia ääs-kaupan menoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *