Pieni vinkki

Pieni vinkki. Ostajaa ne Tena Ladyt ja pitäkää niitä jos on pidätysongelmia ja peskää vaatteet. Vähemmän noloa kuin haista pissalta koko päivä.

Meillä käy päivittäin muuten mukava asiakas mutta silmät vuotaa hajusta.

Jos sen tenan ostaa niin vain kassa tietää ja pari muuta jonossa. Ei ole maailman loppu. Vaikket itse haista niin kaikki muut haistavat.

Tämän lisäksi hoitakaa kädessä oleva kynsisieni. Muutenkin hygienia ihmetyttää välillä.

Jos perustuoksu on nötkötti, tupakka ja kalja niin ei ole kiva muillekaan 😂

Jaa tämä tarina:

12 kommenttia

 1. Yak sanoo:

  Voi olla, että tämä jakaa mielipiteitä, mutta tottahan tuo on.

 2. Sustyttö sanoo:

  Ylipäänsä suihkussa käyminen ja vaatteiden peseminen olisi suositeltavaa. Ei ole kerta eikä kaksi kun on saanut kassalla pidätellä henkeään asiakkaan pistävän hienhajun takia. Joskus se jää jopa moneksi minuutiksi leijailemaan kassalle, vaikka itse asiakas olisikin jo poistunut…

  • Mirin sanoo:

   Pahoittelut, me paskaisen työn tekijät ei aina jakseta mennä ensin kotiin suihkuun ja lähteä uudestaan liikenteeseen, helpompaa käydä suoraan töiden jälkeen vaikkei kukkasilta tuoksukaan. Ei ole kaikilla luksusta istua perseellään koko päivää hikoilematta.

   • Höhö sanoo:

    😂😂😂😂

    Eihän tuossa nyt ollut varsinaisesti kyse siitä, että töistä tullessaan voi vähän haista muulta kuin kukkasilta, vaan ihan siitä, että jotkut eivät vaan ylipäätään huolehdi hygieniastaan, kyllä sen työpäivän jälkeisen hajun erottaa siitä oikeasti pinttyneestä kusi-paska-hiki -yhdistelmästä.

    Ja ihan totta puhuen, ei se kaupankaan työ todellakaan ole mitään koko päivää perseellään istumista 😂😂😂 Sisätyötä toki, mutta eipä juurikaan jouda istumaan taukoja lukuunottamatta.

   • L.A sanoo:

    Jos kassatyö on niin kevyttä, helppoa ja vaivatonta, mikset viettäisi sapattivuotta kaupassa työskennellen? Sehän olisi maksettua lomaa.
    Vai olisiko sittenkään?

    • Sustyttö sanoo:

     Liikkeessä jossa työskentelen tällä hetkellä käy enemmän kuin vähän ”paskaisen työn tekijöitä” ja hyvin harvoin heistä tämmöistä katkua lähtee. Tarkoitin juurikin noita Höhö:n kuvailemia hajuyhdistelmäyksilöitä, joihin on tullut törmättyä aikaisemmissa työpaikoissa mm. tavarataloissa.

     • L.A sanoo:

      Niin? Kyllä minä tuon tiesin, siksi vastasin Mirin:lle. Minua kun ärsytti tyypin ylimielinen asenne.

     • Mirin sanoo:

      Vaikea uskoa että kassatyö nyt fyysisesti hirveän raskasta on kun ei ymmärretä että joillakin nyt vaan on hikisempi työ. Työvaatteitakaan harvemmin pestään joka ikinen päivä niin hyvin voi hien haju niihin jäädä. Kassatyössä on varmasti haasteensa ja liuta kusipäisiä hyökkääviä asiakkaita, ei silti muuta sitä että vaikuttaa olevan fyysisesti kevyttä kun jaksetaan itkeä muiden hienhajusta, kivahan se jos itse ei hikoile, voi koittaa silti ymmärtää se että paljon on töitä joissa nyt ei tosissaan kukkasilra tuoksu työpäivän jälkeen. Paskasen työn ja myyjän/tpimistotyön tekijöiden ero on usein siinä että siistissä työssä olevat menee suihkuun aamulla, likaisen työntekijät töiden jälkeen, sitä ennen vaan on kätevä käydä kaupassa kotimatkalla.

     • Huoh... sanoo:

      No ei tokikaan raskaampaa kuin joku oikeasti fyysisesti raskas työ, mutta eipä tuossa nyt sitä haettukaan. 🙄 Koska joka helvetin hommalle löytyy verrokiksi joku vielä ainakin tuhat kertaa raskaampi homma. Ihan jo vain siksi, kun jokaisella on omasta mielestään olevinaan kaikkein vaativin ja raskain työ 😂😂 Vaan ihan sitä, että otti vähän silmään tuo ”työ, jossa istutaan perseellään kaikki päivät”. Koska sehän ei kaupassa pidä paikkaansa, kassatyö on vain yksi osa kaupan töistä.

 3. Katja sanoo:

  Minulla oli kerran perhe asioimassa ja miehen tullessa kassalle ja avatessa suunsa astuin askeleen taaksepäin… Se oli täysi refleksi ja olin varmaan tulipunainen tajuttuani mitä tein. Haju oli vain aivan kammottava. MUTTA tilanteen kruunasi miehen vaimon lause: ”Minähän sanoin että sun pitää mennä hammaslääkäriin!!!” En muista mitä asia koski, mutta ainakaan en saanut palautetta. Toivottavasti mies sai hammaskalustonsa kuntoon. En tajua miten voi jättää itsensa tuohon kuntoon.

  • Maria sanoo:

   Tuttua, muttei aspa-ajoiltani. Seurustelin juuri tuollaisen haisulin kanssa (alkoi toki haisemaan vasta kesken seurustelun, liekö mennyt pilalle tai ”parasta ennen” -päiväys umpeutui) mutta siis hänen suunsa alkoi haisemaan ihan viemärille. Kun huomautin nätistä asiasta, hän totesi ettei häntä itseään häiritse niin ei tee asialle mitään. Kyseessä kuitenkin työssäkäyvä 30+ ei-alkoholisoitunut ihminen…

 4. Törkeää sanoo:

  Täällä on monia hauskoja juttuja, tämä taas oli kuin suoraan vauva.fi:n aihe vapaa-palstalta. En näe tässä mitään hauskaa. Joillakin ihmisillä voi olla vaikka mitä sairauksia ja esim. mielenterveysongelmia jonka vuoksi eivät välttämättä perushygieniastakaan kykene huolehtimaan. On se kamalaa jos kassahenkilö joutuu hetken kärsimään hajuhaitasta, kun toisella voi olla huomattavasti pahempia ongelmia syynä sille hajuhaitalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *