Kierrätyskeskuksessa tapahtunutta

Olin jokunen vuosi sitten kierrätyskeskuksella töissä. Hoidellessani kirjaosastoa saapui siihen eräs kunnallispolitiikko. Tiedusteli, onko meillä myynnissä Aku Ankan taskukirjoja.

Ei ollut. Kyllä kuulemma ”pitäisi olla, miksei ole, olen tätä pyörittävän säätiön puheenjohtaja ja Taskareita pitää hankkia!” Rouva puheenjohtaja ei käsittänyt, että siellä myytiin sitä mitä ihmiset lahjoitti.

Mitenhän noinkin hyvin tehtäviensä tasalla oleva oli tuollaisen luottamustoimen saanut 😀

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. Putkimies sanoo:

  ”olen tätä pyörittävän säätiön puheenjohtaja”

  Juu niinpä varmaan oletkin. Näitä kaikenkarvaisia johtajia, päälliköitä, tarkastajia, hallituksen jäseniä ja omistajan kavereita on niin nähty.

 2. kouhia sanoo:

  Olin kierrätyskeskuksessa vajaan vuoden töissä ja en muista, että kertaakaan sinne olisi Aku Ankan taskukirjoja kukaan lahjoittanut. Väittäisin siis harvinaiseksi artikkeliksi.

  • Putkimies sanoo:

   Lisäksi taskarit saattavat olla tosi arvokkaitakin eli tälläkin mammalla taisi vaan olla taalankuvat silmissä, kuten tavallista.

 3. Kirpparinmyyjä sanoo:

  Meillä lahjoituskirppiksellä on kyllä yllättävän paljon taskareita, mutta erästä asiasta suututti erittäin paljon se että meillä oli myynnissä vain ”jotain feikkiarabiaa ” 😀 juujuu kaikki astiat mitkä eivät ole arabiaa ovat siis feikkiarabiaa, melkein teki mieli sanoa että lahjoitappas kuule aitoja niin sitten on sellaisiakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *