Pikkuhiluja ja vihaa

Kävin tuossa eräänä päivänä tätini kanssa kaupoilla ja päätimme nopeasti käydä lelukaupassa. Kaupassa oli kova hulina, joten yritimme nopeasti päästä kaupasta pois. Kassoille tullessani ihmettelin hieman, kun jono seisoo kahdella eri kassalla. Kas kas, kummallakin kassalla on lestadialainen (ilmeisesti pariskunta) ja siinä normaalisti maksavat, mutta milläs maksavat… pikku_v****_kolikoilla! Viisi- ja kymmensenttisillä 50 euron ostoksia. Kummatkin moneen kertaan sanoivat, että tuote jota olivat ostamassa oli alennuksessa, vaikka se ei ollut. Hillitsin itseni vielä tässä vaiheessa. Toisella kassalla missä tämän pariskunnan mies oli, myyjänä toimi nuorehko tyttö. Pienikokoinen ja ujon oloinen. Kassalla työskennellyt tyttö sekosi laskussa kolikoiden kanssa ja tästäkös mies innostui… Mies alkoi haukkumaan, että mitä palvelua tää tämmönen on ja myyjä oli idootti, laskutaidoton ja niin edelleen.
Hieman ihmettelin jo, että milloinhan mies heitetään ulos. Tässä ostoksessa meni ainakin 5 minuuttia. Mies sai ostoksensa tehtyä ja sanoi viellä kerran, että v**** mitä idiootteja ja alkoi tyrkyttämään kolikoitaan naiselleen, joka oli toisella kassalla tekemässä ostoksia.
Myyjä puhui naiselle, kun mies kädet ojossa tyrkytti kolikoitaan ja hoki vaan “huhuu myyjä, huhuu myyjä” sellasella äänensävyllä, että huhhuh. Tyttö, joka oli toisella kassalla lähti takahuoneeseen itkien.

Ei katsettakaan mies antanut.
Kyllä ottaa pattiin

– Enkestä –

32 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *