Pussiin vai purkkiin?

Palvelutiskillä sattuu ja tapahtuu

Asiakas tuli luokseni, pyysi kaksi kaalikäärylettä ja vanhaan tuttuun tapaan laitoin ne purkkiin, purkin kannen kiinni ja vaa’alle joilloin asiakas alkaa huutamaan ” EIEI, minä haluan ne pussiin, en ymmärrä miten haaskaatte luontoa.” Näimpä sitten vaihdoin kääryleet pussiin ja viskasin rasian roskiin asiakkaan nähden 😀

Ojennan kaalikääryle pussin hänelle ja kysyn laitammeko vielä muuta?

Asiakas totesi haluavansa raastesalaattia, jolloin päätin kysyä ihan ystävällisesti että laitetaanko purkkiin vai pussiin?

asiakas kimpaantuu ” Vi**uiletsä mulle?”

sanoin no en tietenkään rouva hyvä, ajattelin kun puhuit siitä että haluat säästää luontoa käyttämällä pusseja niin oletin että haluatte tämänkin pussiin 🙂

Ei huh huh, kaikenlaisiin sitä törmää 😀 😀

– myyjä –

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. Mursu sanoo:

  jäi vähä epäselväksi halusko se sen salaatin pussiin vai purkkiin….?

 2. :DD sanoo:

  Veikkaisin, että purkkiin.

 3. kissa koira sanoo:

  Sehän se tämän jutun kohokohta olikin.

 4. L sanoo:

  Päätit sitten olla yhtä idiootti kuin asiakas? Olisit voinut ihan oikeasti sitä luontoa kunnioittaen sanoa että ensi kerralla voi saada pussiin kun pyytää etukäteen, nyt käytit jo rasian etkä haluasi enää heittää sitä roskiin turhaan.

  • Rungren sanoo:

   Miten niin hän päätti olla yhtä idiootti kuin asiakas? Ainoa idiootti jonka minä näen olet SINÄ!

  • Heka sanoo:

   Aivan samaa mieltä, kyllä myyjä tässä oli se aasi.

 5. Myyjä ja asiakas sanoo:

  Hetkonen. Asikas varmasti näki kuinka myyjä otti sen purkin käteensä ja lastasi tilauksen siihen sisään, mutta päätti avata suunsa vasta kun tilaus oli jo vaa`alla? Olisikohan tilauksen sitten pitänyt kuulua, että kaalikääryleitä PUSSIIN kiitos?! Myyjä kun ei voi tietää mihin asiakas ne haluaa. Joten tottakai kysyi mihin se vi*un salaatti sitten laitetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *