Pysäköintivalvontamaksu

Aasiakastyyppi oli kuulemma aamulla käynyt vaatimassa työtoveriltani (ei henk.koht. vaan liikkeen kassasta) rahaa saamaansa parkkisakkoon. Oli kuulemma neuvottu epäselvästi, että mihin kohtaan liikkeen ulkopuolella saa auton jättää. Itse taisi kuitenkin olla ajanut sinne, missä on selvät pysäköintikieltomerkit ja kyltti, jossa lukee suurin piirtein: ”pysäköimällä tänne maksat 80 euroa ja hyväksyt sen.”

– aea –

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. A b sanoo:

    No miksi et neuvonut kunnolla ja näyttänyt kädestä pitäen pysäköintipaikan. Miksi teidän pihalla on sakkopaikka? Ei siitä ole mitään hyötyä.

  2. squiik sanoo:

    Pysäköinti on erittäin vaikea taiteenlaji. Meillä on parkkipaikka, johon saa jättää auton ilmaiseksi asioidessaan toimipisteessämme, kunhan ilmoittaa rekisterinumeron asiakaspalveluun. Pysäköinnistä on toista kymmentä muistutuslappua toimitiloissa, puhumattakaan itse parkkipaikalla olevista liikennemerkeistä.

    Tietylle ihmistyypille on kuitenkin mahdotonta lukea ohjeita tai seurata liikennemerkkejä ja päivittäin joku sankari avautuu saamastaan virhemaksusta ja vaatii sen mitätöimistä. Osa jopa sellaisia, jotka eivät ole asioineet toimipisteessä vaan jättäneet vain autonsa parkkiin huvikseen. Toki myös ne, jotka pysäköivat oven eteen, jossa on pysäkäköintikieltomerkki ja saavat virhemaksun ovat aina syyttömiä, koska eivät ole kertakaikkiaan voineet pysäköidä muualle kuin juuri siihen. Toimipisteen vieressä kadulla on usein tilaa (4h kiekkopaikka), mutta siitä joutuu kävelemään noin 100m ovelle. Tämä on liian pitkä matka niille, jotka haluavat ilmeisesti ajaa suoraan sisälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *