Raskausarpia

Aikoinaan ollessani kioskilla töissä, hämmästyin suuresti miten niin herttaiset vakkaritkin osaavat olla hölmöjä.

Olin parin vuoden aikana kerryttänyt muutaman kilon ja ensimmäisen kerran kun vakkari kysyi ”odotatko ensimmäistä vai toista lasta?” onnistuin vain nauramaan, että ” En ole raskaana..”

toisella ja kolmannella kerralla ihmisten kommentit ja kysymykset herättivät lähinnä ihmetystä, mutta kun kolmen kuukauden sisään kuusi ihmistä jo asiasta jollain tapaa mainitsi niin itku tuli.

Asiakas oli jo tehnyt ostoksensa, mutta jäi kassalle vielä hetkeksi hymyilemään ja sanoi sitten ”Pakko kyllä sanoa, että ihanasti on sulla massu kasvanut ;)”
Tokaisin vain ”Joo’o, on se suklaa maistunut.”
Asiakas tuijotti minua tyrmistyneenä, sopersi jotain anteeksipyynnön suuntaista ja poistui.

Ei sillä, saattaa sitä joskus nainen näyttää raskaana olevalta, mutta itselläni ei olisi pokkaa sanoa yhtään mitään ellen oli 300% varma asiasta. Tuskin kommentoisin silloinkaan jos en myyjää sen lähemmin tuntisi.

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

 1. Karhu sanoo:

  Monilta puuttuu tilannetaju ja maalaisjärkikin. Miten ne raukat sitten pärjäävät elämässään, jää salaisuudeksi.
  Ota iisisti. Urpoja riittää, mutta niiden avulla voi harjoittaa omaa huumorintajua ja repiä tialnteesta irti kaiken mahdollisen komiikan.

 2. Koo sanoo:

  Juonenkäänne: Asiakaspalvelija oli kaiken lisäksi mies.

 3. oppinut sanoo:

  Niin, kun koskaan ei tiedä. Tällainen moka meinasi käydä itsellekin. Kerran yhden kaverin vaimo oli mukana illanvietossa ja heidän saapuessaan kaikkien huomio kiinnittyi hänen pallon pyöreään mahaansa, joka korostui vielä mekkovalinnan ja boleron myötä entisestään. Muuten siis normaalivartaloinen nainen. Vieläpä kun nainen joi vain alkoholitonta niin olihan se aika lähellä monelta lipsahtaa että joko kohta on laskettu aika.. Maha oli siis sen verran iso että monen veikkaus olisi ollut että kuukauden sisään syntyy. No joku sitten kysyi kiertotietä, että koska et juo niin oletko raskaana. Ja vastaushan oli että ei, ei ollut, vain kuskina. Tämä tieto kiersi sitten ihmiseltä toiselle, hiljaisesti mutta nopesti ja sinä iltana vältyttiin noloilta tilanteilta.

  Lähes kaikki olivat aika varmoja raskaudesta naisen nähtyään, mutta niin, meitä on vain niin erilaisia ja eri kokoisia ja muotoisia. Ja nyt ollaan vähän viisaampia. Kyllä ne raskaana olevat yleensä tajuavat sanoa asian ääneen ja päästää kanssa ihmiset pohtimasta asiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *