Rautatieraivo

Työskentelen eräällä raiteilla kulkevalla liikennöitsijäyrityksellä. Aina jaksaa naurattaa nämä aasit jotka kuvittelevat kyseisen firman olevan vastuussa tasan kaikesta joka etäisesti muistuttaa rautateistä.

Monen monta kertaa saanut kuulla tilitystä siitä miten on taas firman vika kun joku on hypännyt alle, raiteet ovat poikki, on kylmä tai kuulutukset eivät kuulu. Valitettavasti allejäänneistä vastaa pelastusviranomainen, raiteista sekä kuulutuksista Liikennevirasto ja säästä taas ei vastaa kukaan. Mutta eihän tämä informaatio matkustajiamme kiinnosta, kun sitten pitäisi vaivautua haukkumaan jotakuta joka ei ole juuri nyt paikan päällä sopivasti – useimmiten selvittämässä juuri näiden matkustajien jatkoyhteyksiä sekä parhaita keinoja päästä perille.

Kirjoita kommentti

9 Kommenttia artikkelissa "Rautatieraivo"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
tirppa
Vieras

Ymmärrän kyllä fiilikset, mutta junan aspa, oli se sitten konnari tai kuka hyvänsä, on asiakkaalle se joka on lähinnä kelle antaa palautetta, ja joka mahdollisesti välittäisi palautteen eteenpäin sellaiselle, joka voi puuttua asiaan. Eikä sitä toisaalta voi asiakkaalta vaatia, että hän tietäisi tarkalleen kenen vastuualuetta mikäkin on. Joku säästä raivoaminen nyt on vain typerää. Niinhän se kaupassakin on, jos tuotteessa on virhe niin toki siitä saakin valittaa myyjälle, joka sitten yrittää hoitaa asian, vaikka virhe olisikin valmistajan vika. Tai esim. epäkuntoisesta vessasta sanotaan kassamyyjälle, vaikka wc:n huolto ei todellakaan kuulu hänen tehtäviinsä.

Alte Gubbe
Vieras

‘se joka on lähinnä kelle antaa palautetta’
Pitääkö kuollutta itsarin tehnyttä käydä nuhtelemassa?

tirppa
Vieras

Aikamoinen kärjistys, kyllä jokainen kellä on vähänkin järkeä päässä tajuaa, että junan alle hyppijät ja esim sääolot eivät ole yhtiön vikaa. Sen sijaan esim. kuulutuksista valittaminen lähimmälle vr:n edustajalle on ihan ymmärrettävää, etenkin kun meillä on vain tuo yksi junayhtiö joka on vieläpä valtion, niin on ihan ymmärrettävää ajatella että vr vastaa kaikesta junailuun liittyvästä.

Ciara
Vieras

Mieluummin ei. Ne junan alle hyppijätkin ovat jonkun läheisiä ja hekin saavat ihan tarpeeksi syyllistämistä muiden ihmisten viivyttämisestä, itsekkyydestä ja välinpitämättömyydestä.

Alte Gubbe
Vieras

Valitettavasti itsarin tehneen miehen/naisen palaset on lentäneet ympäri ratavallia, meidän pitää kerätä ne sekä puhdistaa ajopyörästö sekä junan etuosa palokunnan paloauton paineruiskulla.
Kelpaisko tämä valittajille?

Hästägaasi
Vieras

En valita, mutta jos minä olisin junassa matkustajana niin en todellakaan haluaisi kuulla mitään tuollaista. Ja sitä paitsi on ihan turha valittaa kun “maito on jo kaatunut”.

e45
Vieras

Ehkä Japanin tapaan ulosmitataan matkustajille maksettavat vanhingonkorvaukset itsarin tehneen kuolinpesältä.

Nick
Vieras

Onhan se ikävää, jos asiakaspalveluammatissa joutuu palvelemaan asiakkaita.

Nipa
Vieras

Asiakaspalvelu on ihan eri asia kuin ns. palautteiden välittäminen eteenpäin. Ensinnäkin ne esitetään äärimmäisen harvoin asiallisesti,ja toisekseen,kukaan ei varmaankaan halua jatkaa työpäiväänsä kirjaamalla näitä “palautteita” jotka asiakas voi hoitaa itsekin. Ja mitä luulette,kuunteleeko (tässä tapauksessa) VR asiakasta paremmin kuin työntekijää?

wpDiscuz