Ruodoton kala??

Olen kala/lihatiskillä töissä ja meillä oli kokonainen kirjolohi tarjouksessa. Olin täyttämässä kylmäallasta kirjolohilla, kunnes asiakas tupsahti siihen viereen ja kysyi: onko tämä kirjolohi ruodotonta?? katsoin hieman hölmistyneenä. öö.. tuota, onhan siinä ruotoja, kun se on kokonainen. asiakas kysyi: onko mahdollista saada kokonaista kirjolohta ruodottomana?? oli HIEMAN vaikea olla hymyilemättä. kerroin, että ei ole mahdollista, mutta ruodotonta kirjolohifilettä kyllä löytyy kalatiskiltä.

Muutamaan kertaan myös asiakkaat ovat kysyneet, että onko tuossa (kalatiskissä) jäätä vai suolaa kalojen alla? tai ,että onko lohifileessä valmiina suola?

Kerran vanhempi herrashenkilö tuli tiskille ja kertoi, että oli nähnyt mainoksen jossa oli ruohonleikkuri tarjouksessa. pyysi, että voisinko antaa hänelle sellaisen! sanoin, että teidän täytyy mennä työkalupuolelle jossa ne ovat. mies hermostui ja sanoi, no etkö sä voi hakee sellasta tuolta varastosta. (mietin itsekseni, että pieni hetki, katsotaampa löytyykö täältä lohilaatikoiden seasta yksi ruohonleikkuri) 😀

– kiika –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Anssi sanoo:

    Onhan siellä se lihaleikkuri, jospa se kelpaisi? :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *