Suomen alkoholilakia noudattava myyjä on yhteiskunnan pelle

Juhannuspäivän aamuvuoro pienellä huoltoasemalla oli täynnä riemukkaita aasiakas-kohtaamisia. Päällimäisenä mieleen jäi kuitenkin herrashenkilö, joka halusi ostaa olutta mukaansa. Kello oli 8:55 joten ystävällisesti huomautin etten voi olutta myydä ennen yhdeksää. Tätä ei herra kestänyt vaan aloitti pitkällisen luennon siitä, miten minulla ei ole minkäänlaista kykyä omaan ajatteluun, vaan olen yhteiskunnan pelle ja tahallani hankaloitan ihmisten elämää. Pitäisi myös kuulemma tajuta miten naurettavia tällaiset säännöt ovat, kun kuitenkin Britanniakin erosi jo Eu:sta, ja minä edelleen pysyn pellenä. Herran lopetettua purkauksensa kerroin vain, että tietoni mukaan asiasta on vasta äänestetty, mutta ei se siltikään liity mitenkään suomen alkoholilakiin.

-Aasiakaspalvelu on iloni-

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. Karhu sanoo:

  ”Kappas, luentosi kesti 6 minuutta, oten saat nyt ostettua oluesi, kun kellokin on jo 09:01!” Juu eihän urpoille voi noin sanoa vaikka joskus tekisikin mieli.

 2. foo sanoo:

  Oikeasti, eikö sillä ollut aikaa odottaa viittä minuuttia?

 3. Seppo sanoo:

  Aasiakkaita olivat, mutta itse paikan omistajana olisin avannut vasta 09:00. Ihan vaan siksi..

 4. Maija sanoo:

  Meillä on muutaman kerran kommentoitu, että saahan Virossakin ostaa klo 10 asti illalla kun kieltäydytty ilta-9 jälkeen myymästä. ”Etkö nyt tän kerran vois.” ”Jos mä tuon rahat huomenna aamuysin jälkeen.” Etc. Ihan peruskommentteja. Lähetekööt sinne Viroon sit ostamaan jos täytyy Suomen aikarajojen ulkopuolelta saada.

 5. YönTimo sanoo:

  Virossapa ei myydäkään alkoholia ennen kello 10:00 mutta vastaavasti myydään klo 22:00 saakka. Kumpi sitten on parempi – aasiakkaan mielestä varmaan näiden yhdistelmä eli kello 09:00 – 22:00.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *