Kassatädin salanappi

Olen töissä eräällä pienehköllä liikenneasemalla. Eräs vanhempi rouva tulee kassalle ja laittaa ostoksensa tiskille, piippaan ne normaalisti ja rouva ilmoittaa maksavansa kortilla.

Ensimmäisellä kerralla pin-koodi menee väärin, mutta sanon, että koitetaan vaan uudestaan. Rouva mulkaisee rumasti, vaikka mielestäni olen täysin asiallinen. No toisella kerralla rouva näppäilee uudestaan väärän pin-koodin ja ennen kun edes ehdin avata suutani toteaa rouva kovaan ääneen, että älä paina sitä nappia sieltä kassakoneesta, mikä estää maksutapahtuman, kyllä hän tietää oman pin-koodinsa.

Hämmennyn tästä kommentista aivan täysin ja änkytän jotain, että koittakaa vaan vielä uudestaan. Onnekseni rouva saa tällä kertaa näppäiltyä oikean koodin ja lähtee kassalta kovaäänisesti valittaen, kun nykyajan asiakaspalvelijat ovat niin töykeitä.

Rouvan taakse oli päässyt kertymään vähän jonoa ja onneksi seuraavana kassalle tuli yksi mukava vakkari, joka naureskeli pilke silmäkulmassa, ettei ainakaan heidän kaupan kassoissa ole tätä kyseistä nappia (työskentelee läheisessä kaupassa) ja että voisinko kertoa hänen esimiehelleen mistä näitä nappeja oikein saa. Vastasin, että kerron kyllä kunhan vain löydän sen napin ensin ite…

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *