Tätähän sä halusit

Asiakas saapui täyden ostoskärrynsä kanssa viereiselle kassalle ja vaati piippailemaan tuotteiden koodit suoraan kärrystä. Kassa pyysi asiakasta nostamaan pieni irtotavara hihnalle, ja sanoi, että isot laatikot voidaan piipata suoraan kärrystä.

A = Aasiakas

K = Kassa

A: ”Mikä tyhmä sääntö tämä on? En laita”
K: ”Meillä on tällainen käytäntö ja tuotteet on helpompi ottaa hihnan kautta.”
A: ”Mitä järkeä tässä on?”
K: ”Meille on annettu tällaiset ohjeet ja mennään niiden mukaan”
A: ”Itse olette tällaiset tyhmät ohjeet keksineet! Ei mitään järkeä!”

Tässä vaiheessa asiakkaalla alkoi jo todella kiehumaan ja hän ei todellakaan peitellyt sitä. En ymmärrä, miksi näin yksinkertainen asia tuotti hänelle näin suurta vaikeutta. Kun asiakas lopulta kuitenkin laittoi ostokset hihnalle, piti hänen mielenosoitukseksi nostaa siihen myös kaikki isot ja painavat laatikot. Kassa sanoi, ettei niitä tarvitse hihnalle laittaa, johon asiakas töykeästi tokaisi ”Saanko mä ihan ite laittaa nää kuule tähän. Tätähän sä halusit”

Asiakas haukkui henkilökuntaa ja jatkoi kiukuttelua mitä erinäisin keinoin, mutta loppuhuipennus tapahtui ostosten maksuvaiheessa. Asiakas nimittäin päätti maksaa koko 500€ loppusumman pelkillä 5€:n seteleillä. Hän levitti nämä 5€:n seteleit yksi kerrallaan pitkin kassahihnaa hokien ”Tätähän sä halusit”. Jono kassalla kasvoi ja muut asiakkaat katselivat touhua ihmeissään.

A: ”Tarkistappa nyt ne kaikki setelit ku nehä voi olla vaikka väärennettyjä!”
K: ”5€:n seteleitä ei tarvitse tarkistaa”
A: ”Jaahas jaahas! No levitelläänpä niitä sitten tähän hihnalle näin ku tätähän sä halusit”

Kun vihdoin hän sai levitettyä kaikki 5€:n setelit ja saimme hänelle kuitin käteen, tokaisi hän ”Tänne en sitten ikinä enää tule takaisin!”

Toivottavasti hän pitää lupauksensa.

– Kassalla –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *