Tietämätön ei voi olla töissä

Tämä tapahtui noin kuusi vuotta sitten ollessani kesätöissä, mutta tapaus on jäänyt mieleen.
Olin siis hyllyttäjänä s-ketjun kaupassa, minulla oli selvät työvaatteet päällä ja hyllytin juuri sillä hetkellä karkkihyllyjä. Koska olin ollut vasta pari päivää töissä ja kauppa oli vieraalla paikkakunnalla, jossa en juurikaan muuten käynyt, niin tuotteiden sijainnit eivät olleet vielä hirveän tuttuja. Noh, siinä hyllytellessä sitten muuan aasiakas sattui kohdalle

Aasiakas: “missäs teillä on nää pesuaineet?!” (vaikutti jo valmiiksi tuohtuneelta ja kiireiseltä)
Minä: Oon just alottanu täällä niin en vielä muista (ja olin sanomassa juuri että käydäänpä kysäsemässä tosta kollegalta, joka oli parin metrin päässä)
Aasiakas: NO ETHÄN SÄ SIT OLE TÄÄLLÄ TÖISSÄ!!
* Ja tämän letkautuksen jälkeen lähti tuohtuneena menemään jonnekin hyllyväliin. *

Itse katselin hieman huvittuneesti samoin kuin tämä kollega joka hyllytteli parin metrin päässä. Jos olet vähänkään tietämätön, niin et tietenkään voi olla töissä kyseisessä kaupassa ajatteli tämä aasiakas ilmeisesti. Niin noh, kaikkihan me ollaan jumalia ja muistetaan missä mikäkin sijaitsee ja paljonka maksaa 😉 Nyt jälkeenpäin ajatellen ja enemmän työkokemusta saaneena olisin vaan iloinen, jos joku painelisi menemään noin sen sijaan että huudetaan päin naamaa “no sähän täällä olet töissä! kyllä sun pitäis tietää!”

– K.e –

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *