Tiedätkö sinä, että tämä kikka kaupan kassalla on rikos?

Jutun alku on perinteine: 2kpl / talous tarjous. Aasiaks soitta ja valittaa kun on ostanut neljä pakettia uunilenkkiä ja kaksi pakettia on rikki. Lupaan vaihataa ne rikkoutuneet ehjiin kun hän tuo rikkoutuneet paketit takaisin. Aasiakas käy kun olen itse vapaalla ja ilmoittaa että haluaa rahat takaisin rikkoutuneista paketeista kun ei kuulemma tarvitse enää makkaraa ja samalla AASIAKAS sanoo että ne oli muuten ne täyshintaiset makkarapaketit jotka olivat rikki (koska tarjous oli 2kpl / talous tarjous hintaan). Aasiakas saa hyvityksen täyshintaisista paketeista kun ei kuulemma tarvitse tosiaankaan makkaraa. Vaan kuinka ollakkaan, tämä Aasiakas hyvityksen saatuaan palaa kauppaan ja hakee 2 pakettia samaa makkaraa ja tarjoushintaan tietenkin, koska oli nyt oppinut lukemaan ja tajusi että saa vain 2 pakettia halvalla.. Ai niin ja ne rikkinäiset paketit oli molemmat rikottu täsmälleen samasta kohtaa ja samasta kulmasta, sormen mentävä reikä kummassakin samassa kohtaa. Tämähän on tosi yleistä… ja kaikki 2 € takia. Syyte taitaisi olla lievä petos…

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. Toistoa sanoo:

  Lisäksi.. joissain kaupoissa on ollut sellaisia kampanjoita joissa jos asiakas löytää hyllystä päiväysvanhan tuotteen, niin hän saa lahjakortin ja vastaavan tuoreen tuotteen. Nämä kampanjat jäivät lyhytkestoisiksi, koska ihmiset alkoivat siirtää tuotteita vääriin paikkoihin piiloon ja hakivat ne sitten kun päiväys oli mennyt.

  Kiinnijäädessään he eivät meinanneet millään tajuta, että he olivat juuri syyllistyneet lievään petokseen ja tuosta tulisi poliisijuttu. Huvittavaa kuinka se leikkimielisyys ja hymyily vaihtuu epäuskoiseen raivoon.

  Lisäksi täällä päin klo21 jälkeen -30%-laputetuista + paistopistetuotteista saa 60% alennuksen. Nyt asiakkaat käyvät hyvissä ajoin pussittamassa paistopistetuotteita ja piilottavat ne hyllyyn mistä hakevat klo21 jälkeen. Tuo on vahingonteko..

 2. Nakke3 sanoo:

  Taitaa olla kalajuttu. En usko, että kukaan näkisi noin älytöntä vaivaa 2 € tähden.

  • jepjou sanoo:

   Voi kuule, säästö se on pieniki säästö. Jotkut tekee näitä jopa alle euron tarjouksissa.

  • ttuuntunut sanoo:

   Ihmiset jonottaa ämpäreitäkin, jos ilmaiseksi saa, niin luuletko ettei 2€ jo kutita tekemään vaikka mitä?

 3. Huoh sanoo:

  Pois vaan kaikki alet ja muut kumpanjat kaikkialta, niin loppuisi kädenvääntö kieroilijoiden kanssa.

 4. Aikainen lintu sanoo:

  Ja ette uskokkaan että kuin monta kymmentä kertaa joutuu selittämään asiakkaille että tämä viikkotarjous alkaa vasta maanantaina, niin kuin lehdessä lukee (lehti tulee aina etukäteen la-su aikana asiakkaille), ja lähes joka ikinen kerta asiakas rupee tivaamaan että tuote pitäisi jo nyt myydä siihen tarjoushintaan, ja loukkaantuu kun se ei olekkaan mahdollista…

 5. Kirkkonummelainen sanoo:

  tuskin 2 euron jutusta petosta tulee, eiköhän se ole näpistys…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *