Tuote-esittelijä maailman alinta kastia?

Rakas Aasiakas, tuote-esittelijä (konsulentti) ei ole kaupassa sinun kaiken maailman oikkujen kohteena vaan selkeästi kertomassa sinulle eri tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

– Älä räpellä maistatustuotteita, jollet edes malta kuunnella mitä siinä on: Eräitä kertoja aasiakas ottaa tuotteen ja maistaa, kun kuulee mitä se on niin karjastaan: Hyi hitto, en mä voi syödä sitä tai tätä!
– Tarkoitus ei ole vetää kaikkea vaan, koska ne on sinulle ilmaisia.
-Ole kohtelias ja vaivaudu edes ottamaan konsulenttiin katsekontakti tai kuuntele häntä edes hetki.
– Vaikka me teemmekin parhaamme, emme voi hoitaa kaiken maailman toiveitasi: Haluaisin maistaa juuri sitä teidän tuotetta mitä sinulle ei ole tarjolla. Emmekä voi tehdä kaikenlaisia tuotteita juuri sinun toiveiden mukaan.
– Konsulentti ei voi sille mitään jos olen kolme vuotta sitten ostaessasi ko.firman tuotteita ja ne ovat olleet mielestäsi paskaa….kiitos vaan palautteestasi…..
– Lasten maistelu on AINA vanhempien vastuulla! Emme voi nähdä lasten päältä heidän allergioitaan tai sairauksia.
– Sinulla ei ole lupa kajota konsulentin työvälineisiin tai muuhun!

Tässä vaan muutamia juttuja…..me konsulentit teemme kuitenkin työtä sinulle, kohtele meitä hyvin!

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. Ms. Juliet sanoo:

  Niin

 2. MrT sanoo:

  Itse kierrän konsulentit kaukaa

 3. Cassie sanoo:

  Muistan kyllä nuo!!! Lisään listaan vielä nämä:

  – Jos etukortit ovat mielestäsi s**tanan perintöä, ei konsulentti voi vetää niitä pois käytöstä.
  – Ihan turha ottaa se ovela ja pirullinen ilme ja kysellä mahdollisimman vaikeita tuotteesta ja ylimielisesti todeta, ettei tämä tiedä mitään, kun ei osaa siltä istumalta vastata Sokrateen ja Aristoteleen mielipiteen eroavaisuuksista Nostradamuksen ennustuksiin verrattuna jogurtin koostumuksesta vuonna 5000.
  – Minä en voi vaikuttaa siihen, jos vuonna 2003 ostamasi kahvi oli vanhentunutta. Ei, Paulig tuskin tahallaan möi juuri Sinulle sen vanhentuneen tuotteen jotta saisivat voittoa. Veikkaanpa, että sinä menit myymälään rääkymään vääryydestä koska et jaksanut juoda sitä kahviasi ajoissa ja myymälässä tarjottiin sinulle uusi paketti tilalle, jotta pääsisivät helpommalla.
  – ”EIKÖ TEILLÄ TÄSSÄ KAUPASSA OLE KOSKAAN… ”(anteeksi, minä olen liikkeen tiloissa töissä neljä tuntia enkä koskaan ole tämän kaupan palkkalistoja nähnytkään. En tosiaankaan tiedä juuri tämän tai varsinkaan muiden ketjun liikkeiden puuterivalikoimista tuon taivaallista).
  – ”Sä varmaan laitat tän jonnekin” samalla kun huulipunatahrainen maistelukuppi länätään käteen vaikka roskis on viiden sentin päässä.
  – ”Mä ostin tän ja tän tuotteen teidän valikoimista viisi vuotta sitten! Miksi sitä myytiin?! Mä en tykänny siitä!!”

  En enää ikinä lähde siihen hommaan takaisin. En enää ikinä. Tsemppiä teille jotka sitä jaksavat – minä lupaan olla mahdollisimman ystävällinen ja helppo asiakas teille aina.

 4. Pätevä syy sanoo:

  Erikoista kuulla miten firman edustaja katsoo oikeudekseen vetäytyä vastuusta edustaa firmaa.

  • myymäläpäällikkö sanoo:

   Monesti työntekijällä menee oma minä ja työntekijän rooli sekaisin ja käy näin.

 5. Maksava asiakas sanoo:

  Juu. Alinta kastia on valitettavasti. Kerran katsoin erästä tuskastuneen näköistä nuorta kastike-esittelijänaista, jonka viereen oli pysähtynyt pari mummoa vittuilemaan. Mummojen mielestä tuollaiset valmiskastikkeet on uusavuttomia ja tyhmiä varten, jotka ei osaa ruokaa laittaa. Ja lisäksi pahoja. Ja jokaisen pitäisi kyetä tekemään kastikeet itse valikoiden ainekset kaupasta tai mieluiten omalta kasvimaalta ja hauduttaa ja vatkata niitä tuntikaupalla valurautapadassa oikealla puuhaarukalla, eikä millään muoviläpykkäällä. Nämä mummot tehokkaasti karkoitti potentiaalisia asiakkaita kauemma.
  Menin sitten minäkin esittelijän luo ja otin ihan uhallani useamman pussin. Sanoin kovaan ääneen, että toisilla on muutakin elämää, kun nysvätä tuntisotalla kastikkeiden kanssa tai vieläpä kytätä sitä mitä kastikkeita ne toiset syö. Sain vienon hymyn esittelijältä. Mummot oli hiljaa. Melkein minuutin. Ja sitten alkoi sama nauha alusta.

 6. myymäläpäällikkö sanoo:

  Ymmärrän kyseisen työn , mutta edelleen, sitäkin työtä voivtehdä monella tapaa. Toiset puhuu ne mummot pois häiritsemästä kun toiset kirjottelee nettipalstoille. Ja…. muistattehan olla tungettelematta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *