Tyytymätön aasi.

Olen töissä pienessä lähikuppilassa ja vastaan tulee päivittäin aaseja, mutta yksi jäi erityisesti mieleen.
Olin yksin iltavuorossa ja vanhempi mies heiluttelee lasia pöydässä katsoin häntä kysyvästi ja palvelin muita asakkaita samalla sitten mies huutaa yks samanlainen (meillä on itsepalvelu) sanoin miehellä että joutuu tulemaan tiskille tilamaan siitä suutahtaneema mies tulee tiskille ja sanoo että anna tuplana no en tietenkään voi sitä antaa ja selitän asian miehelle kohteliaasti.
Siitän mies sitten riemastui ja rupesi huutamaan että miksi olen aina niin s******n äkäinen (näin hänet ensimmästä kertaa)
Lopuksi mies maksoi juomansa ja heitti tiskille 5€ samalla huutaen että siinä sulle p*****a palvelusta ja menee takaisin pöytään .

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. ripa sanoo:

    Voi jee että on raivostuttavasti kirjoitettu. Opettele käyttämään välimerkkejä

  2. myyjä vaan sanoo:

    Mulle sattui pari päivää sitten kanssa aasi joka oli tyytymätön vähän kaikkeen. Mulla oli kauhea jono enkä sitten nähnyt että joku ohitti tämän aasin siinä jonossa. Aasi sai suunsa auki vasta kun olin veloittanut ohittelijan. Haukkui minut sitten huonoksi aspaksi ja tytötteli ja puhui ns auktoriteettiäänellä. En jaksanut ensin edes reagoida koska tiedän että naamani puolesta saatan näyttää alle 20 vaikka todellisuudessa olen lähempänä 30 ikävuotta jonka takia varsinkin miesasiakkaat innostuvat kyykyttämään kun näytän niin nuorelta. Useimmat yllättyvät kun sanon takaisin samalla mitalla. Tälle kyseiselle aasille kommentoin vain että seuraavalla kerralla avaa se suusi aikaisemmin ja sano suoraan että teidät ohitettiin niin pystyn jopa reagoimaan tilanteeseen. Aasi lähti vihaisena mutta hölmistyneenä pois. Oikeasti, onko se näille tietyille miesaasiakkaille joku iso egon kohotus päästä höykyttämään nuorelta näyttäviä aspoja joista luullaan ettei he uskalla sanoa mitään takaisin…

  3. chrisu sanoo:

    Jollain nyt vain oli huono päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *