Vahinkoa odotellessa

Olen ollut töissä ruokakaupoissa joista saa nykyisin myös kahvia. Kahvi lyödään pikakoodilla kassaan kun ei kahvikupissa viivakoodia ole ja pari asiakasta on laittanut kuumat kahvit muiden tuotteiden sekaan kassahihnalle. Molemmilla kerroilla ehdin juuri huomata kahvin ennen kuin hihna liikkui eteenpäin ja pelastaa tilanteen mutta sitä päivää odotellessa kun kahvi liukuu hihnan päähän ja kaatuu ja kaikki kuumat kahvit valuu pitkin kassahihnaa…. Muuten mukavia asiakkaita olivat mutta äly hoi, kahvimuki liikkuvalle kassahihnalle?! Onneksi suurin osa ymmärtää sanoa että “sitten tää kahvi” eikä kuvittele että kahvi pitää piipata lukijan kautta…

Kirjoita kommentti

6 Kommenttia artikkelissa "Vahinkoa odotellessa"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
mrt
Vieras

Ihmettelen kun kaikki kassahihnat on mustia. Niihinhän voisi painattaa ohjeita ja kieltomerkkejä. Jossain olen nähnyt että jollakin tussilla on kirjoitettu mainoksia yms.

siwa
Vieras

Liitutaulutussilla meillä kirjoitellaan kaikkea kivaa asiakkaita piristämään 🙂

pössö
Vieras

mrt, Täällä on ainakin kassahihnaan kirjoitettu loton tai eurojackpotin kulloisenkin viikon voittopotti.

Ampijaispesä
Vieras

on se jännä, että KOHVEaddiktiota ylläpidetään yhä kiihtyvällä tahdilla. Pieniin lähikauppoihin on kaikkiin tullut automaatti, josta saa useampaa lajia kaffea eikä mitään muuta. Ehkä tarkoitus on rauhoittaa kahvin vieroitusoireiden kanssa kamppailevat, jotka ehtisivät muuttua hankaliksi asiakkaiksi, jos joutuisivat odottamaan huumekuppinsa juomista toimistolle asti.

Vapaamaalari
Vieras

Hah! Siinä sitä vasta vittuuntuukin jos menee sitä automaatin liruttamaa kahviksi mainostettua haaleaa suolietettä juomaan!

Lucy in the Sky
Vieras

Hoo, saispa automaateista oikeesti huumekuppeja! Ekstaasipäiset asiakkaat olisivat niin paljon mukavampia.

wpDiscuz