Vahinkoa odotellessa

Olen ollut töissä ruokakaupoissa joista saa nykyisin myös kahvia. Kahvi lyödään pikakoodilla kassaan kun ei kahvikupissa viivakoodia ole ja pari asiakasta on laittanut kuumat kahvit muiden tuotteiden sekaan kassahihnalle. Molemmilla kerroilla ehdin juuri huomata kahvin ennen kuin hihna liikkui eteenpäin ja pelastaa tilanteen mutta sitä päivää odotellessa kun kahvi liukuu hihnan päähän ja kaatuu ja kaikki kuumat kahvit valuu pitkin kassahihnaa…. Muuten mukavia asiakkaita olivat mutta äly hoi, kahvimuki liikkuvalle kassahihnalle?! Onneksi suurin osa ymmärtää sanoa että ”sitten tää kahvi” eikä kuvittele että kahvi pitää piipata lukijan kautta…

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. mrt sanoo:

  Ihmettelen kun kaikki kassahihnat on mustia. Niihinhän voisi painattaa ohjeita ja kieltomerkkejä. Jossain olen nähnyt että jollakin tussilla on kirjoitettu mainoksia yms.

  • Ohje kassahihnalle?? sanoo:

   Ohjeita kassahihnalle? Jos ei osaa käyttää kassahihnaa ilman ohjetta niin on parempi ettei mene kauppaan tai mihinkään julkiseen tilaan ilman avustajaa.

 2. siwa sanoo:

  Liitutaulutussilla meillä kirjoitellaan kaikkea kivaa asiakkaita piristämään 🙂

 3. pössö sanoo:

  mrt, Täällä on ainakin kassahihnaan kirjoitettu loton tai eurojackpotin kulloisenkin viikon voittopotti.

 4. Ampijaispesä sanoo:

  on se jännä, että KOHVEaddiktiota ylläpidetään yhä kiihtyvällä tahdilla. Pieniin lähikauppoihin on kaikkiin tullut automaatti, josta saa useampaa lajia kaffea eikä mitään muuta. Ehkä tarkoitus on rauhoittaa kahvin vieroitusoireiden kanssa kamppailevat, jotka ehtisivät muuttua hankaliksi asiakkaiksi, jos joutuisivat odottamaan huumekuppinsa juomista toimistolle asti.

  • Vapaamaalari sanoo:

   Hah! Siinä sitä vasta vittuuntuukin jos menee sitä automaatin liruttamaa kahviksi mainostettua haaleaa suolietettä juomaan!

  • Lucy in the Sky sanoo:

   Hoo, saispa automaateista oikeesti huumekuppeja! Ekstaasipäiset asiakkaat olisivat niin paljon mukavampia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *