Voi tsiisus!

Tuossa eräänä työpäivänä istuskelin kassalla asiakkaita rahastamassa kun yhtäkkiä paikalle pamahtaa vanhempi naisasiakas, joka oli kokenut järkyttävää vääryyttä. Nainen tuli kassalleni ja alkoi räyhäämään siitä kuinka olin huijannut hänet ostamaan yhden valkoisen ja yhden vaaleansinisen tyynyliinan kun hän olisi halunnut kaksi valkoista tyynyliinaa! Kaiken kukkuraksi tuo rouva kehtasi vaatia rahallista korvausta vähintään 30 euron lahjakorttin muodossa. On kuulemma asiakaspalvelijan tehtävä varmistaa, että asiakkaat ostavat oikeat ostokset kaupasta.

– Asdisdus –

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. lillerilalleri sanoo:

  Hah! Olisipa hauskaa alkaa läpällä heittelemään kassalla: ”Anteeksi herra mutta haluatteko te nyt varmasti ostaa tätä Mars patukkaa, ettei vaan ollut tarkoitus kuitenkin ostaa tuollainen myslipatukka?”

 2. kaupassaolluttöissä sanoo:

  Joo voisi tulla vähän vinoja katseita kun pitäisi alkaa kyselemään: ”Anteeksi, mutta otitteko tarkoituksella kaksi eriväristä tyynyliinaa?”

 3. VG sanoo:

  Tosin, olen pelastanut aika monta päivää, kun olen kysynyt, että ”Halusitko nyt varmasti tätä pannujauhatusta?” 😉

 4. Myyjä sanoo:

  Mä olen myös pelastanut monta kyläkaupan asiakasta kysymällä, että ”huomasithan, että tää on ykkösolutta?” 😀

 5. asiakas sanoo:

  Itsehän kerran ostin kaupasta olutta ja siiderin. En huomannut, että se siideri oli alkoholitonta ja voin sanoa, että ois tullu hupsu olo, jos kassa olis jotain kysyny. Oma vikahan se oli 😀

 6. Shinsu sanoo:

  Ostan juomani aina alkoholittomina ja usein myyjät kyllä tuijottaa sellaisella etäisen epäilevän varoittavalla ilmeellä, että ostitko nyt varmasti oikean 😀 Nuori kun olen. Huvittaa useimmiten, mutta olishan se hupsua jos siitä alettais kyselemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *