Aaseja mahtuu sinne kuskin puolellekin…

Olen nyt muutaman kerran seissyt opiskelukaverini kanssa aamulla kouluun mennessä bussipysäkillä, ihan vain siitä ilosta että bussikuski ajaa ohi vaikka olemme näkyvissä ja heilutamme bussia pysähtymään. Joka kerta sama naiskuski, muiden kuskien kanssa ei ole mitään ongelmaa koskaan pysäyttämisen kanssa. Ja tästä seisomisen ilosta myöhästymme yleensä tunnin koulusta!

Tänään se sitten selvisi. Itse olin tosin kotona nukkumassa kuumetta pois, mutta sain selostuksen ystävältäni tekstiviestin välityksellä. Muutama kaverini odottivat jälleen ajoissa bussia pysäkillä (tässä vaiheessa selvennys, “pysäkki” on tolppa joka on tiensivussa, jota ennen on muiden linjojen katoksia)ja jälleen kerran bussi ajaa ohi. Ystäväni joka oli bussissa kyydissä silloin, oli sanonut ennen meidän pysäkkiä(tietäen ohiajoista) että nuo tyypit pysäkillä vilkuttaa tälle bussille ja voisko ne ottaa kyytiin? Vastauksena tuli jotain että ei, eivät ole pysäkillä joten ei voi ottaa kyytiin. Oikeuttaako se, että ihmiset eivät roiku siinä tolpassa ajamaan ohi? Me seisotaan yleensä ihan muutaman metrin päässä, syvennyksen kohdalla johon bussi yleensä pysähtyy, ihan käytännön syistä. Siihen aikaan kun tulee usampi bussi siihen aikasemmille pysäkeille, ja siitä tolpalta sinua ei huomata ja bussi ajaa ohi jokatapauksessa (testattu on).

Miksi tämä on niin suuri ongelma, että me seisotaan parin metrin päässä siitä tolpasta, mutta ihan selvästi pysäkillä? Ja juuri tälle naiselle se on ongelma, ei kukaan muu ole KOSKAAN ajanut ohi. Pistää vihaksi kun tälläisen aasin takia myöhästyy koulusta melkein tunnin! Ja vielä että asiasta matkustaja huomauttaa ennen pysäkkiä. Argh! Tekisi mieli hakata päätä näppäimistöön tälläisten aasien takia!

– Katiska –

Kirjoita kommentti

7 Kommenttia artikkelissa "Aaseja mahtuu sinne kuskin puolellekin…"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Aasi
Vieras

Todella ikävää, mutta miten helvetissä tämä liittyy aasisti käyttäytyviin asiakkaisiin? Ei mitenkään.

Repe
Vieras

Etkö sattunut huomaamaan otsikkoa “aaseja mahtuu sinne toisellekin puolelle”. Kirjoittaja tarkoitti että niitä aaseja löytyy myös aspoista ei aina asiakkaista.

Anssi
Vieras

Eipä kuitenkaan ole aasiakas, oli kuinka idiootti tahansa. Näille tarinoille on omat sivunsa, mm. notalwaysworking.

Ilmaveijari
Vieras

Bussikuski taitaa olla aspergerin syndroomasta kärsivä ihminen. Tai pakkomielteinen. Kuten useimmat virkamiehet. Miespuolisilla bussikuskeilla näkee puolestaan kaikkivoipaisuutta mitä tulee ajokykyyn. Siviilissäkin ovat olevinaan oikeutettuja avautumaan toisten ajosuorituksista.

Nakke3
Vieras

Aasi taisi olla tämän viestin kirjoittaja itse? Mietipä mitä siitäkin tulisi jos jokainen bussikuski pysähtyisi missä asiakas nyt sattuukin haluamaan. Jos on tärkeää päästä tarkalleen pisteestä A pisteeseen B, ota taksi.

Siili
Vieras

Mulle on bussi kuski sanonut että kannattaa juuri siellä bussi syvennyksessä ennakoida että säästyy kaikkien aikaa eli käytännöt on monet.

Lotta
Vieras
Jännää o.o Meillä oli joskus aikaa sitten joku (oletettavasti virolainen, en ole ihan satavarma, suomenkieli sillä ensinnäkin oli hieman hakusessa, muttei onneksi kovin pahasti) bussikuski tuuraajana matkalla kotia kohti (keskelle ei mitään ja syrjässä sieltäkin), joka sitten jossain välissä matkaa tajusi, että hei, minä -paikallisena- asukkina, ja listan viimeisellä pysäkillä jäävänä VARMASTI OSAAN JOKIKISEN PYSÄKKIPAIKAN! Juu juu, tottahan tokkiinsa osaan, mun ”valokuvamuistilla” (kuvia kyllä löytyy, muttei ole harmainta aavistusta siitä missä kohtaa matkan varrella ne on otettu xD), het ensimmäisenä! 😀 Eikä viitsinyt edes NÄTISTI pyytää, vaan alkoi sieltä kuskinpenkiltä minulle TIUSKIMAAN takapenkille (olin erinäisistä bussintäyttymissyistä päätynyt sinne ihan perälle,… Lue lisää »
wpDiscuz