Aaseja mahtuu sinne kuskin puolellekin…

Olen nyt muutaman kerran seissyt opiskelukaverini kanssa aamulla kouluun mennessä bussipysäkillä, ihan vain siitä ilosta että bussikuski ajaa ohi vaikka olemme näkyvissä ja heilutamme bussia pysähtymään. Joka kerta sama naiskuski, muiden kuskien kanssa ei ole mitään ongelmaa koskaan pysäyttämisen kanssa. Ja tästä seisomisen ilosta myöhästymme yleensä tunnin koulusta!

Tänään se sitten selvisi. Itse olin tosin kotona nukkumassa kuumetta pois, mutta sain selostuksen ystävältäni tekstiviestin välityksellä. Muutama kaverini odottivat jälleen ajoissa bussia pysäkillä (tässä vaiheessa selvennys, “pysäkki” on tolppa joka on tiensivussa, jota ennen on muiden linjojen katoksia)ja jälleen kerran bussi ajaa ohi. Ystäväni joka oli bussissa kyydissä silloin, oli sanonut ennen meidän pysäkkiä(tietäen ohiajoista) että nuo tyypit pysäkillä vilkuttaa tälle bussille ja voisko ne ottaa kyytiin? Vastauksena tuli jotain että ei, eivät ole pysäkillä joten ei voi ottaa kyytiin. Oikeuttaako se, että ihmiset eivät roiku siinä tolpassa ajamaan ohi? Me seisotaan yleensä ihan muutaman metrin päässä, syvennyksen kohdalla johon bussi yleensä pysähtyy, ihan käytännön syistä. Siihen aikaan kun tulee usampi bussi siihen aikasemmille pysäkeille, ja siitä tolpalta sinua ei huomata ja bussi ajaa ohi jokatapauksessa (testattu on).

Miksi tämä on niin suuri ongelma, että me seisotaan parin metrin päässä siitä tolpasta, mutta ihan selvästi pysäkillä? Ja juuri tälle naiselle se on ongelma, ei kukaan muu ole KOSKAAN ajanut ohi. Pistää vihaksi kun tälläisen aasin takia myöhästyy koulusta melkein tunnin! Ja vielä että asiasta matkustaja huomauttaa ennen pysäkkiä. Argh! Tekisi mieli hakata päätä näppäimistöön tälläisten aasien takia!

– Katiska –

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *