Taksin päivystys

Olen töissä taksikeskuksen yöpäivystyksessä ja varsinkin viikonloppuöisin tulee vastaan mielenkiintoisia asiakkaita. Lukekaa kiltit ja ottakaa opiksi:

– Kun soitat itsellesi TAKSIA, meidän pitää tietää tarkka osoite mistä lähdet. Pelkkä ” tää stadin K -kauppa” ei riitä. Ota osoite selville ENNEN kuin soitat taksia.

– Meillä on rajallinen määrä autoja, joten jos la-su välisenä yötä soitat autoa pilkun aikaan, älä ole niin yllättynyt jos et saa autoa. Ne on varattu. Ja ei, en tiedä kuka sinä olet, ja vaikka tietäisinkin, en saa taiottua lisää autoja.

– Me ollaan kaikki ihmisiä. Jos haukut minut lyttyyn, puhut minulle ylimielisesti, alentavasti, epäkohteliaasti yms., auttamishaluni vähenee minimiin. Tällaisella toiminnalla pienennät mahdollisuuksiasi saada autoa.

– MIKSI te rakkaat asiakkaat puhutte kuskeille ja päivystykselle kuin olisimme teidän alaisianne? Emme ole. Jos sanon etten saa sinulle autoa, en tosiaan saa.

– Jos oksennat taksiin, sinä maksat.

Ja iso kiitos niille asiakkaille, jotka käyttäytyvät hyvin ja ovat ihania 😀

– lmao –

Kirjoita kommentti

3 Kommenttia artikkelissa "Taksin päivystys"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Nakke3
Vieras

Sitä en ole kyllä koskaan ymmärtänyt, miksi asiakkaan pitää maaseudullakin tietää tarkka osoite. Kaikilla kulmakujilla nyt vaan ei ole metrin tarkkaa talonumerointia, vaan kyllä asiakas saa olettaa, että taksikeskuksen ja taksinkuljettajan ammattitaitoon kuuluu löytää asiakas myös “Jokitien ja Kujatien risteyksestä” tai “Näsinneulan pääoven edestä”

Alte Gubbe
Vieras

Vaikka vähän vanha, maaseudullakin ollut jo vuosia tarkat katu/tie osoitteet joka talolle. Pelastuslaki sen jo sanoo, Jos osoite on Jokutie 950, on se 9500 metriä siitä isosta risteyksestä.

Sebastian
Vieras

Itseasiassa tuossa on paljonkin parannettavaa jopa ihan sivistyksenkin parissa. Ainakin muutama vuosi sitten kun ajoin taksia Helsingissä keskus ei suostunut lähettämään autoa ilman talon numeroa mihinkään. Esim. Fredrikinkadun ja Ratakadun risteys ei kelvannut keskukselle. En tiedä miksi enkä tiedä onko tilanne parantunut.

wpDiscuz