Aasi kassalla

Aasi saapuu kassalle ja rupeaa lappaamaan tavaroita hihnalle.Ensin kaikki helposti särkyvät,lehdet,jogurtit,joulutortut ym.Ja sitten ruukkukukka multaisella ruukunpohjalla.Ja nyt perään koiranruokasäkki ja 10 kg perunapussi. Ja vielä tämän kaiken päälle pinotaan pienet tavarat ja meillä on metrin korkuinen pino. Nyt Aasi siirtyy tuijottamaan kassaa,naputtaen korttia pöytään,että mikä tässä nyt kestää kun kassa yrittä liikuttaa hihnaa ilman että Aaasin keko kaatuu. Tai hän siirtyy pakkaamaan ja vaati niitä muovikasseja mitä hän jätti sen keon alle. Nyt tulee ne yogurtit ensin ja perunasäkki perään.Siitäkös hän kauhistuu kun yogurtit voivat mennä rikki ja alkaa kauhea tavaroiden siirtäminen sivuun.Olisi kannattanut ajatella asiaa jo siinä vaiheessa kun ne hihnalle nosti. Maksun aika ja tuijottaja-aasi alkaa vasta nyt kaivaa lompakkoa kun kassa sanoo summan.Ja sitten se tasarahan kaivaminen ja jono sen kun kasvaa. Hyvää joulua

– Pocahontas –

Jaa tämä tarina:

8 kommenttia

 1. keijo sanoo:

  Naputtaa korttia tiskiin alussa ja lopussa kaivaa kuitenkin sitä kukkarosta? Aika epeli?..

 2. Mina sanoo:

  Sinänsä hauska, että kaupatkin on suunniteltu niin, että ensin on heviosasto, sitten vasta päästään maitotaloustuotteiden pariin, eli kärryssä ne kamat on oikeinpäin, painavimmat alimpana, mutta kassalle lappaessa alkavat mennä väärinpäin, kun paha niitä painavia on sieltä alta alkaa kaivaa. Kommenttina, ei siis kirjoittajan mollaamisena.

  • Shadou sanoo:

   Lukioaikana olin itsekin kassalla ja esimies selitti järjestyksen olevan tuo sillä yleisilmeeltään asiakasta eniten houkutteleva.

   • Mina sanoo:

    No juu, onhan se kivampi ensinnä katsoa niitä kirkkaita hedelmiä ja vihanneksia sieltä, kuin maitopurkkeja 😀

 3. kutale sanoo:

  Kaupan tavarajärjestystä voi kiertää aloittamalla kierroksensa eri kohdasta, mutta valitettavasti monissa ostoskärryissä pohja on taakse kallellaan, jolloin kaikki raskaammat on pakattava takareunaan etteivät jyräisi kärryissä keveämpiä tavaroita. Sieltä niitä taas on hankala nostaa hihnalle ensimmäisinä. Ja siinä hihnan alkupäässä ei yleensä ole juuri minkäänlaista tasoa, jonka päällä tavaroiden järjestystä voisi sumplia paria tavaraa isommissa määrissä. Semmoinen puolen metrin laskutila ennen hihnaa ratkaisisi asiaa jo aika pitkälle.

 4. Maggu sanoo:

  Aikoinaan kassalla työskennelleenä jaksoin aina ihmetellä yhtä asiaa, osa asiakkaista oli huonokuuloisia tai sitten teeskentelivät olevansa. Jokaikinen päivä piti näille samoille asiakkaille huutaa loppusumma, vaikka se luki kissankokoisin numeroin heidän silmiensä edessä. Aina sama kommentti; puhu kovempaa!!! Oli tosi noloa kailottaa sitä loppusummaa niin kovaa, että se raikui koko kaupassa. Joskus kirjotiin myös hinnan lapulle, kun ei muuten mennyt perille… Tämä tapahtui 20 vuotta sitten, mutta vieläkin ihmetyttää. Jotenkin jäi vain käsitys, että kyse oli kassan kyykyttämisestä eikä mistään muusta. Kun mitään muuta huomautettavaa ei keksitty, niin tekeydettiin kuuroksi. Kummasti nämä samat henkilöt muuten pystyivät kommunikoimaan täysin normaalisti.

 5. ew sanoo:

  Vaikka laitan painavat tavarat kärryyn alimmaiseksi niin ei minulla olee mitään ongelmaa niitä kaivaa sieltä hihnalle ensimmäisenä, vaikka olisi kärryt ihan täynnäkin tavaraa.
  Silloin, kun olin itse kaupan kassalla töissä, piippasin ihan surutta tuotteet siinä järjestyksessä missä asiakas ne oli laittanut ja jos tuli mutinaa, että tavarat menee rikki, niin sanoin vaan, että ”nää tulee ihan siinä järjestyksessä mihin oot ne ite laittanu.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *