Aasi virastossa

Olen töissä eräässä valtion virastossa ja meillä on aulapalvelu. Tässä aulassa on myös tuoleja, joissa voidaan odottaa vierailun isäntää/emäntää tai isäntä/emäntä voi odottaa vieraitaan.

Tulin sitten itse odottamaan yhtä vierastani, jonka kanssa olin sopinut tapaamisen ja odottelin tuoleilla. Näin, että sisään tuli tyyppi nuhjuisissa vaatteissa ja alkaa kävelemään kohti tilojamme. Aulapalvelu pysäyttää miehen kohteliaasti ja kysyy, kenen kanssa on tapaaminen sovittu. Hän heittää jonkun tosi yleisen ”Ville Virtanen” tyylisen nimen. Aula menee koneelle ja katsoo, että tämä Virtanen ei ole nyt töissä ja yrittää vielä soittaa Virtaselle.

Tämän jälkeen hän huomaa minut odottamassa ja sanoo aulavartijalle, että tapaaminen on minun kanssani. Aula kysyy asiaa minulta ja sanon, ettei ole ja että en ole koskaan nähnyt kyseistä tyyppiä. Tämä sisään yrittävä aasi kimpaantuu tästä ja alkaa huutamaan minulle ja vartijalle siitä, miten me valehtelemme ja hänellä on tapaaminen itse toimitusjohtajan kanssa. (Meillä ei ole toimitusjohtajaa, vaan titteli on ihan muu). Aula ei usko, vaan käskee aasin poistumaan. Aasi ei usko, vaan aulavartijan on pakko tauluttaa aasi ulos.

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Kerppu sanoo:

    Tuon kaliiberin asiakkaat ovat kyllä toisinaan riemastuttavia. Omalla työpaikalla käy säännöllisesti pari kylähullua, joilla on aina jokin kuulema hyvä syy kävellä suoraan liiketilojen läpi ja yrittää pyrkiä yksityisiin tiloihin/varastotiloihin. Milloin halutaan ihan vaan ”tarkastaa” että pääsisikö sieltä oikaisemaan paikaan X (ei pääse), ja milloin väitetään että on jätetty jotakin omia tavaroita paikkaan Y ja pitäisi päästä noutamaan ne (ei ole, kun eivät ole meillä koskaan töissä olleet eikä ilman avainta pääse paikkaan Y). Silti aina pari kertaa kuussa pitää yrittää uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *