Pitää päästä vessaan

Asiakas tuli kauppaan lasten istumarattaiden kanssa. Sisäänkäynnissä on muutama porras ja toinen ovi kääntyy heti portaan jälkeen vasemmalle. Hyvin haastava siis rattaiden kanssa…. Noh, aikansa siitä valiteltuaan, hän kertoi tulleensa vessaan. Kerroin hänelle ystävällisesti, ettei meillä ole asiakas WC:tä ollenkaan. Siitähän tämä nuori äiti veti sellaiset pultit, ettei sellaista oltu ennen nähty. Hän alkoi huutaa että ”pitääkö hänen pask*ntaa housuun” ettekö siis päästä vessaan, mitä helve**iä? Ihan missä vaan tämän kaupungin liikkeissä pääsee vessaan, IHAN JOKA PAIKASSA!!!!!

Saa*a*aa ja perk*l*ttä tuli tulvimalla siitä söpöstä naamasta. Hänellä ei ollut tarkoituskaan ostaa mitää, vain tulla vessaan tähän pieneen erikoisliikkeeseen hankalasta oviaukosta…

Kerroin hänelle edelleen ystävällisesti, ettei meillä ole lupaa päästää takahuoneisiin ketään. Ehdotin hänelle, että tässä ympäristössä on kymmeniä ravintoloita ja kahviloita, joissa on asiakasvessat. Takahuoneessamme oli valtavasti tavaraa myymälän remontin jälkeen, joten sinne olisi vaarallistakin mennä. Siellä on todella ahdasta, sekavaa ja likaista, sekä koko henkilökunnan kaikki tavarat ja firman kassa.

Tästä hän raivostui entistä enemmän, ”vihjaatko siis että olen varas?” itkuraivohuuto vain jatkui. Hän lupasi ettei ikinä IKINÄ astu jalallakaan tähän vi*un pask**n liikkeeseen. JA TÄMÄ EI JÄÄ TÄHÄN!!!!!!!

Eikä se jäänytkään, hän lähetti pitkän väritetyn kirjeen firmaan, kuinka häntä ei huolittu bussiin kun oli lapsella pas*a ja k*si housussa ja joutui matkustamaan pitkän matkan taksilla takiamme. (Olisiko pitänyt ottaa vaippa mukaan lapselle?) Me olimme hänen mielestään epäystävällisiä myyjiä ja olimme kohdelleet häntä huonosti.

Että tällaista sitä sattuu ja tapahtuu, välillä sitä ihmettelee että miten vaikeaa voi joillakin tämä elämä olla.

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Karhu sanoo:

    Raivoavat äitylit on valitettava riesa. Harmillista, että melkein kuka vaan saa lisääntyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *