Väärä kytkinlevy?

Olin myymälässä infotiskivuorossa. Paikalle saapui äkäinen miesaasiakas joka jo tiskille saapuessaa tuntui kiehuvan. Kysyin ystävällisesti miten voisin auttaa. Asiakas kertoi että olimme myyneet hänelle väärän kytkinlevyn ja tämän vuoksi hänen kaverinsa oli nyt sairaalassa teholla. Ehdin siinä jo hieman säikähtää ja kuvitella kaikenlaista. Voisiko väärä kytkin aiheuttaa auton tieltä suistumisen???

Hetken aikaa asiakasta kuunneltuani aloin jo miettiä mitä ihmettä on tapahtunut. Asiakas alkoi hieman rauhoittua, varmaankin sen takia, että ilmeeni oli varmaankin vähintäänkin säikähtäneen oloinen ja oletettavasti asiakas luuli saaneensa minut puolelleen. Pääsin sitten viimein kyselemään mitä on tapahtunut. Oliko hänen kaverinsa kunnossa ja miten paha kolari oli ollut? Asiakas katsoi viimeisen kysymykseni jälkeen minua hieman oudosti… Mikä kolari? Ei mitää kolaria ole tapahtunut. Sanomattakin varmaankin selvää, että menin tästä hieman hämilleni.

Miksi tämä ihminen riehuu ja huutaa minulle, jos mitään kolaria tai suurempaa ei ole tapahtunut. Totesin, että jos hän itse ei ole asianomainen, en voisi tehdä asialle mitään. Asiakas poistui tulistuneena paikalta uhoten tulevansa takaisin kaverinsa kanssa.

Aikaa kului pari päivää ja sain soiton infotiskiltä. Sama asiakas oli palannut takaisin entistä äkäisempänä. Väärä kytkin pitäisi vaihtaa ja saada korvaus teholla makaavan kaverin kärsimyksistä. Edelleenkin olin hieman pihalla vaatimusten perusteista ja aloin kysellä lisää. Asiakkaan hetken huudettua sain lopulta jälleen puheenvuoron. Kävi ilmi, että kaveri joka makasi teholla oli itse asentanut kytkinlevyä ja maatessaan autonsa alla oli painava levy pudonnut hänen naamalleen ja tästä johtuen oli joudutta käymään sairaalassa…

Tarinan opetus… Aasiakkailla on tapana ”hieman” liioitella tilanteen vakavuutta… 😀

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *