Aasiakas juoksee karkuun

Varmaan kaikilla aspa-aloilla näitä tulee vastaan, mutta nyt jokusen vuoden huoltoasemalla työskennelleenä näitä on kyllä parveillut ihan huolella!

eli: aasiakas on pahoittanut mielensä erittäin verisesti. Ollaan noutamassa ystävän/äidin/lapsen/koiran pakettia, eikä valtakirjaa tietenkään mukana. Tai sitten asiakas on tilannut ruokaa, mikä olikin mauton kasa sontaa! tai sitten vessat ovat olleet ala-arvoisen sotkuiset, ja sit mun suosikki: asiakas on aina oikeassa, ja asiakaspalvelija on kohdellut alentavasti!

Näitä nyt tulee aspana vastaan, näihin tottuu ja yleensä nämä on tai olisi helppo selvittää, vieläpä niinkin hyvin että kaikille osapuolille jäisi hyvä mieli.

Vaikea sitä asiaa tosin on selvittää, kun arvon aasi juoksee karkuun.

Työpaikallani tämä ongelma tuli varmasti uusimmillekin työntekijöille erittäin todelliseksi, kun huoltoasemaltamme lopetettiin se käytäntö, että auton tankkauksen pystyy maksamaan myymälän sisällä. Ymmärrän kyllä vanhempia ihmisiä, jotka eivät välttämättä korttia halua käyttää, että tämä voi ärsyttää. Mutta ei väliä minkä ikäinen tai sukupuolinen henkilö kyseessä, valitus tapahtui 99%kerroista näin:

Olen palvelemassa asiakasta, kun sisään rymistelee aasi, joka suorastaan kiitää jonon ohi kassalle. En ehdi sanoa mitään, kun älämölö alkaa:

“eikö teillä prkl pysty enää maksamaan sisälle anna nyt stna se tankkauslupa nätänkö varkaalta tää on sun vika MINUA ON TURHA TÄNNE ENÄÄ ODOTTAA NYT VAIHTU KETJU!!!”

Ja samalla asiakas kiitää takaisin ovea kohti.

Ja sama skenaario toistuu aina näitten juoksioiden kanssa. Kiitos vaan ja hyvää päivänjatkoa sinullekin!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *