Lue se hintalappu

Hinnoista kiistelevät asiakkaat ovat äärimmäisen raskaita palveltavia.

Tässä taannoin eräs asiakas osti kieltokyltin. Kyltillä oli hintaa vajaa viitisen euroa, mutta tämä puhelimeen samaan aikaan paasaava miesaasi (puhui siis puhelimeen samalla kun asioi kassalla) alkoi väittämään kyltin hinnaksi noin puolta vähempää. Koska kassatyöntekijä ei saa poistua kassan läheisyydestä, täytyi toinen työntekijä huudella paikalle ja pyytää selvittämään hyllyssä oleva hinta. Aiempi aasi oli jättänyt kaikki kyltit laatikkoon, jossa toki oli tämä puolet halvempi hinta, mutta tuotenimikkeenä RAUTALANKA! Miesaasi vastahakoisesti maksaessaan alkoi jupisemaan puhelimeen, kuinka häneltä rahastetaan aivan liikaa ja puolet enemmän ihan ilman syytä… Huoh!

Ei ole ihan kamalan suuri vaiva lukea, mitä hintalapussa kokonaisuudessaan lukee. Jokainen hintaerimielisyys kun täytyy tarkistaa ja lähes aina kyseessä on kuin onkin asiakkaan oma lukumoka.

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. kouhia sanoo:

  Tuo puhelimeen puhuminen asiakaspalvelutilanteessa on kyllä tosi epäkohteliasta. Olen noihin itsekin törmännyt.

  • Öööh sanoo:

   Minulla kävi kerran niin että asiakas luki tekstaria kun tuli kassalle ja kun aloin tervehtimään häntä hän nosti kätensä pystyyn hiljentääkseen minut, luki viestin hitaasti loppuun ja vasta sitten suostui vastaamaan tervehdykseen.

  • Emilia sanoo:

   Enemmän myyjän kuin asiakkaan kohdalla

  • Kiusallista sanoo:

   En itsekään tajua tuota asiakkaan puhelimessa puhumista asiakaspalvelutilanteessa. On tosi kiusallista vastaanottaa asiakas, joka pelmahtaa ovesta luuri korvalla ja puhuu puheluaan siinä sen viitisen minuuttia samalla kun tönötät siinä itse tyhmänä odottamassa, että saat palvella asiakasta. Monesti tehnyt mieli mennä jatkamaan muita töitä ja sanoa asiakkaalle, että ilmoittaa, kun on valmis, että voin palvella häntä. Eikö niitä puheluita voi hoitaa ensin alta pois?

   • Sustyttö sanoo:

    Myöskin tuttavansa kanssa kassalla höpöttävät asiakkaat ovat melkolailla ärsyttäviä. Yritä siinä tervehtiä, kertoa ostosten summaa tai neuvoa maksupäätteen tiltattua siihen väärinpäin syötetyn kortin vuoksi, kun asiakkaan ajatukset (ja kuulo) ovat ihan muualla kun siinä maksutilanteessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *