Aasiakas-myyjä?!?

Tässä tarinassa varsinainen aasiakas on ilmeisesti minä myyjänä, kuten lopussa käy ilmi…

Kioskille tulee puhelu vuorojen vaihdon aikaan, jossa soittaja kertoo tappavansa minut ja sulkee luurin. Kerron asiasta esimiehelle joka on aloittamassa vuoron. Vähän aikaa etsittyämme, löydämme hälytyskeskuksen numeron joka ystävällisesti kertoo lähettävänsä vartijat kohteeseen (ja painostuksestani koko illaksi, ettei esimies jää yksin) ja pyytävät soittamaan hätäkeskukseen.

Hätäkeskuksessa sitten kauniisti kysellään, että miksi sä tänne soitit, kun kerran vartijat on tulossa. Selitän vasteajoista vartijoilla ja heidän hälytyskeskuksen pyynnöstä. Nainen suostuu vastahakoisesti ilmoittamaan partiolle, kunhan en odota että ne tulevat nopeasti (Pk-seudun reunuskunnassa).

Jään odottamaan esimiehen kanssa apua omalla ajallani. Tunnin päästä poliisit ja vartijat saapuvat paikalle. Poliisi huutaa kovaan äänen asiakkaiden läsnä ollessa, että mikäs täällä nyt on se ongelma. Pyydän ystävällisesti, että siirtyisimme takahuoneeseen keskustelemaan, koska paikalla on asiakkaita. Poliisi suostuu vastenhakoisesti.

Kerron uhkauksesta ja kaiken mahdollisen äänensävyistä ja kellonajankin 5 minuutin tarkuudella. Poliisi toteaa päin naamaa, että ei me sitä kiinni saada ja ollaan yhteydessä (kysymättä nimeä, eikä näin vuosi tapahtuman jälkeen ole mitään kuulunut). Tämän jälkeen partio poistuu ja käskee minun lähtemään kotiin, mikäli työvuoroni ei jatku. (No ei ole jatkunut yli tuntiin, kiitoksia vaan).

Vartijat jäävät esimiehen seuraksi ja minä poistun autolleni hieman peloissani, sen jälkeen kun olen luvannut hakea esimiehen töistä, ettei tarvitse toista tuntia odottaa julkista yksin töiden jälkeen.

Saapuessani sitten noin puolentoista tunnin päästä takaisin työpaikalle hakemaan esimiehen kotia, olivat onneksi vartijat olleet ihan superkilttejä ja jääneet esimiehen seuraksi:)

Seuraavalla viikolla en nukkunut yhtään ja soittessani firmaan päästäkseni lääkäriin vastaus oli, mutta sehän oli vaan uhkaus… Joo, en tiennyt. Pääsin sitten kuitenkin, kun en ollut nukkunut 3 viikkoon… 🙁

– kiska –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Kastiyhteiskunta sanoo:

    Tässähän ei taida olla kyse mistään muusta kuin että nyky-yhteiskunnassa myyjiä, siivoojia jne. pidetään alempana kastina ja heihin kohdistuvissa uhkauksissa ei nähdä mitään pahaa. Eliittiin jos olisi tismalleen samanlainen uhkaus kohdistunut niin jo olisi karhuryhmät ja ties mitkä rynnänneet suojelemaan. Tällaisen yhteiskunnan olemme itse äänestäneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *