Pullokuitti

Työskentelen erään k-kaupan kassalla.
Jotku ihmiset palauttavat usein pullokoneeseen jos minkälaista tavaraa ja olettavat aina että niistä saa pantin. Tämä tapaus sattui eräänä maanantai iltana. Vanhempi mies asiakas lappasi ison kasan tavaraa hihnalle ja kun tuli maksun aika hän löi 0,80e pullokuitin käteeni ja kertoi että yhdestä 0,20 sentin pullosta ei ollut tullut panttia.

M; Oliko pullo lidlin pullo tai oliko se ryppyinen ?
A; No ei se mikään liideri pullo ollu!
M; Valitettavasti minulla ei ole oikeutta antaa tuota 0,20e koska pullokoneella on ollut jokin syy hylätä pullo. (Meillä on tälläinen käytäntö koska usein valitetaan ettei esim.viro tölkeistä saa panttia…..)
A; MITÄ, oletko sinä hullu! en minä kyllä sitten osta mitään kun koko kauppa on niin kallis ! ENKÄ VARMAAN vie mitään takaisin hyllyyn !

Siinä sitten asiakas lähti vihaisena pois eikä ottanut edes tuota 0,80e rahaansa kuitista.
Seuraavana olevilla nuorilla pojilla oli erittäin hauskaa ja kertoivat että heidän elämänsä olisi myös pilalla elleivät saisi kaikesta panttia.

– kassaneiti –

Kirjoita kommentti

1 Kommentti artikkelissa "Pullokuitti"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Viekää roskanne muualle
Vieras
Viekää roskanne muualle

Juu on tullu huomattua että pullokoneeseen syötetään ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mehukattikanistereita, sillipurkkeja, suolakurkkupurkkeja, ruokaöljypulloja… Milloin aasiakkaat tajuaa ettei pullokone ole roskis/lasinkeräys?

wpDiscuz