Aasiakas pilaa itse oman lomansa

Aasiakas rakas valita HETI jos huomaat majoituksessasi jotain vikaa – tällöin voimme korjata asian heti eikä sinun tarvitse koko lomaasi kärsiä. Lomahotellissa jossa olen töissä olen kohdannut muutaman tällaisen aasiakaspalvelutilanteen;
– check-out tilanteessa asiakas on paiskannut avaimen tiskille, räyhännyt uloskävellessään että ”tänne en kyllä tule ikinä enää uuestaan kun koko ajan haisi paska huoneessa”. Hän ei koko oleskelunsa aikana ollut sanonut respaan eikä kerrossiivoojille hajusta. Ovessa oli oleskelun ajan ”älä häiritse” – lappu joten siivous ei ollut käynyt huoneessa. Huoneessa todellakin haisi kuivunut lattiakaivo/viemäri tms. Jos olisimme tienneet tuon jo tulopäivänä, olisimme vaihtaneet huonetta / siivonneet / tutkineet viemärituuletuksen ja hänellä olisi ollut raikkaammat päivät viettää meillä.
– ”muuten oli ihan kiva majoitus, mutta kylppärissä ei nähnyt meikata”. Jos olisit kertonut meille että hehku on palanut niin olisimmehan me sen toki vaihtaneet.

Oma lukunsa on nämä tyypit jotka eivät saa sanaa suustaan paikanpäällä, mutta jälkeenpäin tulee sähköpostia ja vaaditaan vaikka mitä korvauksia. Mitä se hyödyttää jälkeenpäin lähettää kuvia likaisesta lattiakaivosta ja vessasta – miksi et kertonut tullessa jos näin todella oli? – mistä minä tiedän oletko (hyvityksen toivossa) ottanut kuvan sitten kun olet itse vessasi sotkenut…??

Jännää tässä on ero suomalaisten ja kansainvälisten vieraiden välillä. Kansainväliset vieraat tulevat HETI kertomaan jos haluavat jotain, asia hoidetaan ja sillä selvä, homma hoidettu. Suomalaiset tulevat kolmen päivän päästä mumisemaan ja kun asia on hoidettu niin vielä käydään pari kertaa respassa juputtamassa kun minä niin mieleni pahoitin siitä vinossa olleesta pyyhkeestä kylppärissä.

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

  1. Aapeli sanoo:

    Tää tuntuu koskevan myös muita elämän osa-alueita. Ei uskalleta tehdä asioille mitään silloin kun ne tapahtuvat, vaan niistä avaudutaan parhaimmillaan kuuden viikon päästä lärvikirjassa erittäin aggressiivisesti. Pyrkivät kenties kompensoimaan sitä että ovat niin vässyköitä etteivät uskalla sanoa ”anteeksi, voisitko olla hiljempaa” tai muuta vastaavaa. Netissä on helpompi olla kova jätkä.

  2. Kekkuli sanoo:

    Johtuisko siitä, että kun menee valittamaan niin syytetään vaan asiakasta ja vikaa ei korjata. Eikö tuossa majapaikassa ollenkaan tarkisteta huoneita ennen asiakkaalle luovutusta tahi siivooja huomaa mitään, mikäli vika oli jo silloin..

  3. lilin sanoo:

    Itse en enää jaksa käydä valittamassa jos hotellihuoneessa on jotain vialla, useammassa paikassa joutunut käydä sanomassa kun huone on ollu kaukana siitä mitä luvattu niin ollaan vaan aina voivoteltu ettei voi vaihtaa eikä tehdä mitään asialle koska hotelli täynnä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *