Aasit + aivot =???

Nyt kyllä pakko päästellä höyryjä.. Joskus asiakkaat ovat niin ajattelemattomia ja röyhkeitä ettei uskoisi! Mahtaisikohan kunnon litsari toimia??

Olen päällikkönä eräässä hampurilaisketjussa ja suurimmaksi osaksi homma toimii hyvin asiakkaiden kanssa, mitä nyt näitä nyrpistelijöitä kun ärsyyntyvät kun kysymme tarkentavia kysymyksiä tai harjoitamme lisämyyntiä, anteeksi, teemme vain työtämme. Tänään iski armoton kiire juuri kun piti lähteä töistä ja oli hieman ohjelmaa vielä iltapäivällä. No ei mitään, työnarkomaani kun olen niin jäin auttamaan ja siinä sitten 30min tehtiin ylitöitä ja työntekijä tuli ilmoittamaan, että henkilökunnan vessa on tukossa. No loistavaa, tiesin kokemuksesta, että soitetaanpa putkimiehet paikalle ja he sitten tekivät työnsä, mutta joutuivat jättämään takaoven auki jotta saivat letkut ym sisälle.. Meillä on käytössämme autokaista ja ohjaamme asiakkaita taakse parkkiin odottamaan jollei tilaus ole heti valmis. Noh siinä sitten juostessa työntekijä nappaa hihasta kiinni ja sanoo, että voitko mennä juttelemaan.. käännyn ja siellä sitten pönöttää vanha rouva henkilökunnan tiloissa(keittiössä) Mummeli siis on tullut takaovesta sisään ja alkoi tivata missä heidän tilauksensa on!? Kysyin, että onko tämä ja tämä teidän tilaus? No ei ole muka, ja tarkistuksen jälkeen on ja ilmoitan aasille, että teitä ennen on viisi tilausta joten hetki menee johon mummeli sitten hoono soomella että huono systeemi ja kestää liikaa kun pitäisi lapsenlapsi viedä pianotunneille! (oli odottanut 6 minuuttia) Ehkei kannata tulla jos on kiire, varsinkin kun näet, että parkkipaikka on täynnä autoja… Noh vein sitten tilauksen ja mummo puhui puhelimessa ja totesin kovaan ääneen, että tilauksen odotusaika on meidän ketjun määräämissä ajoissa joten ette ole odottaneet kauaa ja minä en kiireelle voi mitään. Iskin tilauksen mummolle ja mielessäni haistatin pitkät. Mummo sitten kaahoi pois parkkipaikalta.. Vein seuraavan tilauksen joka oli odottanut 6 minuutttia mummelia kauemmin ja pahoittelin odotusta johon rouva sitten ettei haittaa ja mukavat päivän jatkot. Tässä kohtaa tein jo tunnin ylitöitä.

Olisi kyllä joskus niin ihana kun voisi asiaakkaalle sanoa suoraan, että hei meillä on ihan vitullinen kiire, teen ylitöitä ilman ihmeempiä korvauksia, joten jos voisit käyttäytyä kuin aikuinen ja tilata asiallisesti niin minulla on ilo palvella.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *