Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

Työskentelen erään kioskin veikkauspisteellä, päiväni oli alkanut erinomaisesti kunnes sisään astelee vanha rouva.. (M= minä A= Aasi)

M:Päivää, mitäs teille laitetaan?

A: Katsotko nämä veikkaukset ja tämän arvan

M:No tottahan toki 🙂 Katsotaas.. valitettavasti ei ole voittoja tälläkertaa, laitanko uusintaan?

A: MITÄ EI OLE VOITTOJA?!! SINÄ MYIT NÄMÄ MINULLE JA HUIJASIT VANHUKSELTA RAHAT? KYLLÄ SINUSTA NÄKEE MITEN EPÄREHELLINEN OLET, PUNAINEN TUKKA JA KAIKKEA!

M: *hieman hämmentyneenä* Tuota, rouva hyvä kun minä en voi millään taata että näistä tulee voittoa, tämähän on sellaista arpapeliä *heh heh*

A: KYLLÄ VARMASTI OLISI TULLUT JOS OLISIN OLLUT NUORI JA KOMEA MIEKKONEN!

M: Mutta rouva hyvä, tämä kone tässä arpoo ne numerot ja enhän minä voi mitenkään tietää mitkä numerot sieltä lotosta tulee..

A:ÄLÄ VALEHTELE! KYLLÄ SINUSTA NÄKEE ETTÄ HUIJAAT RAHAT VANHOILTA JA AVUTTOMILTA ELÄKELÄISILTÄ! ANNA RAHAT TAKAISIN NOISTA HETI!

M:Valitettavasti en voi palauttaa rahoja vain sillä perusteella että ette voittaneet.

A: NO johan on huonoa asiakaspalvelua ELÄKELÄISTÄ kohtaan! Kyllä sinunkin mieli muuttuu kun itse olet ELÄKKEELLÄ.

M: Aivan varmasti, maistuisiko teille kupponen kahvia, niin tulisi vähän parempi mieli, talo tarjoaa 🙂

A: * ottaa kahvin kiittämättä ja heittää sen lattialle, stormaten ulos*

Jäin sitten naurua purskahdellen siivoamaan kahvitahroja lattialta muiden asiakkaiden ihmetellessä miten minulta ei palanut pinna.

No, sen olen tässä muutaman vuoden aikana oppinut että mitä veemäisempi aasi, sitä enemmän hyvää aspaa naurattaa 😉 ( tosin vasta kun aasi on poistunut paikalta)
– huonoaspa. –

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Badgeville sanoo:

    Siis luuliko mummo että oisitte jonkinlainen pankki? Kun kerran laittoi rahaa ja sitten varmaan seuraavana päivänä tulee takaisin ja nostaa 100% voittonsa ⛄

  2. Outo tapa sanoo:

    Olipas fiksua palkita typerästi käyttäytyvä asiakas ilmaisella kahvilla. Onko vielä käytäntö että mitä huonompi käytös, sitä parempi palkinto?

  3. foo sanoo:

    Eikös veikkausten ja arpojen vähän niin kuin koko idea ole että sen enempää asiakas kuin myyjä ei voi tietää etukäteen onko siellä voittoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *